Februarutfordringen

torsdag 27. november 2008

Make and take med Monica og Oddbjørg

Monica og Oddbjørg hadde det kjempegøy i helga med "Make and take" hos Scrappejungelen. De lagde små prosjekter med blant annet kremerhus og navnelapper.

Takk for at dere deler med oss som var langt unna:-)

onsdag 26. november 2008

Det er så utrolig mye flott som ramler ned i mailboksen for tiden. Monica har laget denne kjempefine julekalenderen av en skoeske og mange små fyrstikkesker. Kjempemorsom ide. Hun har brukt et utvalg av ark fra julekolleksjonen, pyntet med glimmermist, blomster, perler og masse mer. Her er det bare å få med seg alle detaljene.

Tusen takk, Monica

mandag 24. november 2008

Julebok fra Oddbjørg

Oddbjørg har laget denne kjempeflotte juleboken. Her kan en holde orden på små og viktige detaljer fra juleforberedelsene og julehøytiden. Veldig morsomt at hun har brukt en gammel bok som utgangspunkt. Arkene fra julekolleksjonen kommer virkelig til sin rett.

Tusen takk, Oddbjørg, for kjempeflott bok og masse inspirasjon

lørdag 22. november 2008

Fantastisk kalender fra Anneli

For en stund siden kom Anneli innom showroomet med denne fantastiske kalenderen. Dere som har sett den her, vet at den er enda finere i virkeligheten. Her ligger det utrolig mye arbeid og kreativitet, og resultatet er jo bare til å ta av seg hatten av.

Tusen takk, Anneli
onsdag 19. november 2008

Minner fra Monica

Monica har laget denne flotte LO-en med arkene fra julekolleksjonen. Hun har brukt arkene "Amaryllis" og "God Jul". I tillegg har hun brukt swirlstempelet fra den siste stempelkolleksjonen. Kjempeflott LO som virkelig gir julestemning.

Tusen takk, Monica
torsdag 13. november 2008

Scrappehuset

Papirdesign har sponset Scrappehuset. Det er virkelig verdt å ta en titt på hva de har laget. Kjempeflinke har de vært. Her er en liten titt, og her kan du se mer...