Februarutfordringen

mandag 23. september 2013

Skolestart

Med en førsteklassing i huset så var det en drøm å få skikkelig skolepapir å jobbe med.  6 åringen var skikkelig spent på skolestart og hva som ventet han, og det syns vel også på bildet ?  Nå har han gått på skolen en måned og han trives kjempegodt. Klager litt over at han ikke vil på SFO med begrunnelsen at der lærer han jo ingenting. Leksene får barna muntlig hver dag og pliktoppfyllende gjør han leksene sine hver ettermiddag.



På den mørkegrå  bakgrunnen stemplet jeg litt først, selv om det ikke synes så godt og deretter la jeg et tykt lag med gesso sammen med stensiler og på toppen noen dråper med mist. Jeg bruker gessoen for at overgangen mellom det mørke bakgrunnsarket og de lagene med ark over ikke skal bli for stor.






Her viser jeg litt av prosessen hvordan jeg jobber. Før jeg begynte med bakgrunnen laget jeg lagene (vanligvis gjør jeg i motsatt rekkefølge)  Jeg legger lagene slik jeg leker å ha de og så flytter jeg litt rundt på de - dere vil nok kunne se at jeg endret litt før jeg stemplet lagene sammen og festet til det mørke bakgrunnsarket.


 Her kan dere se noen nærbilder.







Materiell
Chipboardstjerner
Bånd med stjerner
PD13849 skolemateriell
PD 13848 Fargeblyanter
PD 13847 Tavle

2 kommentarer:

  1. Kjempetøff LO! Mange spennende detaljer.
    Og den gutten din er så nyyydelig altså, blir nok en storsjarmør ;)

    SvarSlett