Februarutfordringen

tirsdag 2. august 2011

Mannekort med digge Papirdesign ark

Hei alle sammen! Her begynner det å bli en stund siden jeg har lagt ut noe. Sommeren springer avsted med alle den gjøremål og masse familiekos. Pcn har fått hvilt seg godt for å si det sånn hihi! Men tenkte å vise et par kort jeg laget en stund tilbake. Det første her er et konfirmasjonskort, men personen elsker traktorer og ville gjerne ha det til å pynte med i etterkant. Så derfor ingen tekst utenom det som framhever traktortemaet. Var å raidet min kjære manns vertøykasse også. Der var det mye gøy å finne hihi!

Brukt på kortet: Papirdesign ark: Bryllup grå og Bygdetun (treverket på tag'n) ellers har jeg brukt av stempelsettet med stjernene pluss fra et av konfirmasjonsmotivene er det en flott ramme. Den bruker jeg til å lage litt kule kanter med:) Blomstene er også Papirdesign, digg å ha blomster i andre toner enn de vanlige knallfarvene:) Passer eksepsjonelt godt til gutter syns jeg. Også brukt av Papirdesign sine blonder, men inket det i sort for å passe kortet bedre. Den grønnaktige bakgrunnen, er lerret som jeg har malt og stæsjet på:)

Det andre kortet er et mere "vanlig" konfirmasjonskort. Her kan man se den rammen jeg nevnte som jeg kantet med på kortet over:)

Har jeg forresten sagt hvor glad jeg er i Papirdesign sine stemple? Vel jeg DIGGER dem, de har en så stor bruksområde. Derfor digger jeg dem så. Her har jeg fått lekt endel med diverse stempler. På kortet har jeg brukt følgende: Papir: Muligheter, Nora, Konfirmasjon gutt. Stempler: Stjerner, Slips og Gratulerer stempel brettet. 
Ja det var det jeg hadde å vise denne gangen! Håper alle har en flott dag videre med masse scrappetid og lyst:) Hjertelig hilsen Linn

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar