Februarutfordringen

søndag 25. desember 2011

2 loer på 1.juledag...

Hei, og fortsatt god jul!
Håper alle hadde en flott feiring i går, og at dere nå nyter en fredfull 1.juledag med de dere er glade i.
Jeg fikk ikke ønsket om en hvit jul oppfyllt, men jul ble det lell...Jeg koser meg med familie og ser ungene kose seg med årets gaver.

Under har jeg lagt ved et par loer som ble scrappet for noen uker siden til ukas skisse inne på Creative Scrappers. Likte skissa så godt at jeg like så godt lagde to relativt like loer, begge med Papirdesignpapirer...
Jeg ELSKER de nye blå vinterpapirene til Papirdesign, og har ventet på snøen så jeg kan få tatt noen skikkelige vinterbilder. Men Kong Vinter lar vente på seg, og snøen glimrer med sitt fravær, så jeg måtte nøye meg med vinterbilder fra i fjor...

Det lekre blå arket heter "Snøvær", og jeg har brukt noen striper av arket "Frost". Snøfnuggstemplene er fra platene "Vinterglede" og "Vinterhilsen".  Ellers er det også snøfnugg og halvperler fra Papirdesign.

Nr. 2 ble et bilde jeg har scrappet før, men siden det skal ett i hvert album og jeg enda ikke hadde fått tatt årets julebilde, ble det fjorårets julekortbilde..
Har brukt arkene "Julepost" fra to år tilbake og baksiden på "Julebukk", i tillegg til elementer fra "Pepperkaker" og "Juletags".

 Og her er skissa som begge er laget etter.

Ønsker dere en fortsatt god jul, og et riktig godt og kreativt nytt år.
Klem, Marianne

2 kommentarer:

  1. Wow for noen lekre LO'r. Ble bare sittende og se og se og så fant jeg bare flere og flere fantastise detaljer!

    SvarSlett