Februarutfordringen

lørdag 5. januar 2013

Godt nytt år alle sammen! Love yourself - LO

Godt nytt år!! Håper starten på det nye året har vært god for dere alle :) Jeg har fått scrappet litt i romjulen og fortsatt samme steamen nå på nyåret. Det er så stas. Min scrappelyst har våknet veldig til liv og nå da vår valp begynner å bli litt selvstendig slipper jeg til på scrapperommet igjen. Men sånn er det vel å få valp i november så tett opp mot jul hihi. Men kos har det vært og fortsatt er. Må lære han å ligge på rommet til mor mens hun scrapper. Har allerede fått han innviet med litt glitter i panneluggen hihi!

Her er en skikkelig stæsje LO men såklart med litt  klin og klæsj også. Og så klart må jeg jo ha noe bling en eller annen plass. Hele bakgrunnen glitrer nærmest hihi, men dessverre klarte jeg ikke å fange det så godt opp med kameraet.
Chipboard hjertet, teksten: Vakker og stjernen er alle PD såklart :) Båndene under bildet er også PD.
Jeg har brukt mønsterarket God Sommer som er fra 2011 serien. Sommerfuglene i bakgrunnen er så flotte. Halvperlene er fra PD. Tab'en som er under teksten Love yourself. Er punchet ut i mønsterarket Roser også fra 2011 serien.
Søteste jenta teksten er et stempel fra PD. Blomstene utenom resin blomsten er PD. Den vakre chipboard stjernen til venstre her er også PD. 
Båndet er og fra PD og passer perfekt til fargene i Mias kjole. Det var skikkelig stas å leke med rosa igjen. Bildet er tatt av talentfulle fotografen Elisabeth Figenschou Jølstad. Hun har tatt flere serier av Mia Sol siden hun var liten. Og får alltid Mia til å blomstre. Stas altså. Så denne Loen måtte boble like mye som Mia gjorde her :) Og på slutten måtte jeg rett og slett begrense meg for å ha mere på. For jeg kan love jeg hadde ihvertfall fire fem PD produkter til jeg kunne dandert på. Det er så digge produkter at jeg sliter med å velge. DA er det luksusfølelse og gledesfølelse♥

Håper dere får en kreativ og flott start på 2013. Nytt år med nye muligheter, kan det bli bedre♥

Hjertelig hilsen Linn

3 kommentarer:

 1. Denne var ordentlig koselig. Nydelig oppsett og herlige farger og Papirdesign produkter.Så flink!!

  SvarSlett
 2. Tuuusen takk Bente ♥♥♥

  SvarSlett
 3. Godt å se loer fra deg igjen Linn! Denne var supersøt!! Proppfull av lekre detaljer som vanlig:-)
  Godt nytt år, forresten.

  SvarSlett