onsdag 2. april 2014

Bryllupskort

Heisann..
I dag har jeg et bryllupskort å vise frem. Det er lagd etter Cathrines rammekort-tutorial, og jeg har brukt ark fra "Marias verden".

Hello. Today I have a wedding card for you. I have used Cathrine`s frame-card-tutorial and the new line "Marias verden". 

Med en gang jeg så det flotte rosearket tenkte jeg faktisk på bryllup, så da jeg ble spurt om å lage et kort til noen som skal gifte seg snart, visste jeg iallefall med en gang hvilke ark jeg skulle bruke. 

When I was asked to make a wedding card for someone, I knew which papers to use.. I love this romantic pink paper!!
Kortet er ikke så vanskelig å lage hvis man følger tutorialen, og når det er gjort, går jo selve pyntinga ganske greit. Jeg har lagt ett lag blomder på den innvendige kanten, og ett nytt et på utsiden. Jeg liker det at man kan dandere blomstene både inni ramma og utenpå, og jeg har brukt en stor hvit rose fra Papirdesign, pioner og små roser og roseknopper i tillegg til perleswirls.

The card is not difficult to make if you follow Catherine`s tutorial. 
I have put some laces inside the frame, and in front of the card. I really like that you can put the roses both inside, and in front of the cards, and I have used lots of different flowers and swirls from Papirdesign.

Det fine motivet er fra et eldre motivark som heter "Bryllup".


Innsiden:
Innsiden har jeg gjort ganske enkel. Jeg festet en remse papir i hver ytterende, slik at man kan feste pengegave  under denne. Gratulasjonen er skrevet rett på en doilie som er limt på en sirkel av kartong (slik at teksten kommer bedre frem). Så har jeg bare pyntet med blomster. 

Produktliste:
PD 14908 En dans på roser
PD 14910 Drømmebryllup
PD 080412 Kjærlighet
PD 10608 Bryllup - klippeark
PD 678 Chipboard, Gratulerer
Kakeservietter, 15 cm
Pioner, rosa
Roser, hvite 1cm
roseknopper 1 cm
1 hvit stor rose

Det var det jeg hadde for dere i dag. Håper noen ble inspirert til å prøve lage et slikt rammekort, eller at noen vil lage bryllupskort:-)


1 kommentar:

  1. Guriland så nydelig ♥ Fikk lyst til å prøve meg på den type kort.

    SvarSlett