fredag 9. mai 2014

Lommescrapping med Papirdesign

Heisann

Jeg fikk en veldig hyggelig og overraskende mail med forespørsel om å være gjestedesigner nå i mai for den nyoppstartede siden Project Life Norge. Forrige uke startet jeg en utfordring der inne, som jeg håper dere vil slenge dere med på. Premien er iallefall råbra!!

Det er endelig mai - en måned som endelig betyr skikkelig vår her nord, og hvor man ikke kommer unna flere titalls bilder på en spesiell dag - nemlig 17.mai.. Det ble derfor temaet for de første sidene jeg lagde, og det kom vel neppe overraskende på noen at jeg valgte å bruke ark og pynt fra Papirdesign på mine sider.

Jeg har bestemt meg for ikke å gå bananas på shopping til denne typen scrapping, og skal prøve å bruke papir og pynt jeg allerede har. Her har jeg funnet frem ark fra restehaugen min, og så pyntet dem selv etter beste evne. Kalenderarkene er helt perfekte i størrelsen til disse lommene, og vil nok bli brukt mange ganger på denne måten fremover. 

Det er jo så lite som skal til for å lage slike kort selv - og da får man jo også tekst på norsk. De kan jo lages på forhånd, eller tilpasses til akkurat de bildene en har. Det tar kanskje litt lenger tid enn å bare finne frem noen i bunken sin, men det er iallefall veldig morsomt - og det trenger ikke å bli avansert!


Her ser dere begge sidene sammen. 

Siden det her ble så mange store bilder, valgte jeg å la bildene stå mest mulig alene, uten for mye ekstra  pynt. Men jeg synes at tekststemplene passet godt, så jeg stemplet disse småordene på med Staz On.


Her er mine hjemmelagde kort til mine to sider.
I tillegg til kalenderarket har jeg funnet frem ark fra de to siste julekolleksjonene og pyntet med kakeserviett og en tag fra et journalingkort fra den aller siste arkserien - Marias verden. Linjert ark fant jeg i skoleserien..

Buttons passer også godt å bruke til lommescrapping og jeg fant plass til to stk på mine to sider i tillegg til et isstempel.. Det må jo til på en 17.mai-side.

Produkter:
Ark: PD 13839 Låvevegg, PD 14912 Sjokolademuffins, PD 14913 Ballonger, PD 13848 Fargeblyanter, PD 12712 Julesopp, PD 127.. Grå kalender 2013, PD 13... En Herremann, gratulerer.
Stempler: PD 13765 Gó gutten, PD 13764 Lille frøken, PD 13787 Ferie
Annet: Buttons sol og sommer, Buttons smil, Kakeservietter, 10 cm


Denne uken har jeg brukt de to lommescrappe-arkene til Papirdesign for å lage disse to sidene:

Jeg har klippet ut småarkene og lagt til litt ulike stempler som pynt. Klarte også å få med noen blomster på siden, og det gikk bra siden akkruat disse blomstene er ganske flate.
Her får dere sidene hver for seg:

Fotostemplene er fra foto-plata, og jeg har funnet et eldre kalenderark som jeg har limt ei ramme over.


Det ble litt flere stempler på denne siden - Ett fra småordplata (kongebra), alfabetstemplene (utsikt), kamerastempel og småord (livets magi).

Produkter:
Ark: PD 14912 Sjokolademuffins, PD 14913 Ballonger
Stempler: PD 13800 Kamera, PD 13795 Fri som fuglen, PD 13772 ABC, PD 13765 Gó gutten
Annet: Små gule Gardenia, Hvite petalblomster, gule dotter
Hvis du blir med på utfordringen jeg har gjort i stand i Project Life Norge-bloggen, kan du bli med i trekningen av denne råflotte premien fra Papirdesign:

Resten av sidene skal dere snart få se her inne også - men da må dere vente litt til:-)
Ha en riktig god helg - 

2 kommentarer:

  1. Å vi er enda gladere for at du sa ja til oss.. For guriland du kan inspirere..

    De sidene du ha laget til nå er helt fantastiske, og når jeg tenker på hva du har brukt, så viser det jo at man faktisk ikke trenger kjøpe masse nytt utstyr for å drive med dette. For lekkert blir det uansett.

    SvarSlett
  2. What charming and adorable pages. Lots of fun memories.

    Hugs diane

    SvarSlett