Februarutfordringen

fredag 15. august 2014

Vinner av sommerutfordringen

Åh, som vi koser oss når vi går igjennom bidragene som kommer inn til våre utfordringer!! Sommerutfordringen til dere var to flotte moodboards, og vi fikk som vanlig en utfordring når vi skulle plukke ut en vinner.. Ikke så rart kanskje når dere får se noe av mangfoldet som kom inn:


Jorunn lagde et lekkert kort med ark fra "Forventninger" i tillegg til roser og alfabetsticers.

Bente leverte dette romantiske og sarte kortet med ark fra "Marias verden"

Kristina hadde faktisk to slike flotte kort til utfordringen. Sjekk den fargelegginga!!

Arnlaug har som flere av oss andre fallt for Papirdesigns pioner. I tillegg har hun brukt roser og alfabetstickers i denne herlige babylayouten. 

Wow - sjekk dette utrolig flotte bryllupskortet Rita leverte. Tekstarket fra Papirdesign er et par år gammelt, men her kom det til sin rett:-)

Heidi var en av flere som hadde levert flere prosjekter til utfordringen vår. Vi fallt spesielt for dette flotte bokkortet hun har laget med ark fra "Marias Verden" i tillegg til flott bruk av Papirdesignblomster. 

Ida Kristin har lagd dette søte kortet med ark fra "Forventninger" og stempel fra en av småordplatene. 


Dere må nesten besøke bloggen til Kristin Silje for å ta en nærmere titt på disse ultrasøte baby-gaveeskene hun har laget.. Skikkelig gjennomført lekre!!

Det var også disse to fantastisk flotte gaveeskene som Berit leverte til utfordringen. Disse bildene yter ikke prosjektene hennes rettferdighet, så her må dere virkelig ta turen innom bloggen hennes!
Arkene er fra arkserien "Lykke" - noe vi også håper Berit kjenner på når hun oppdager at hun er vinner av vår sommerutfordring. Gratulerer!
Ta kontakt med oss på post@papirdesign.no, og merk den med "vinner sommerutfordring" så får du plutselig premien din i posten..

Om ikke lang tid er det tid for ny utfordring igjen!
Vi håper dere blir med oss igjen da.
Ønsker alle en riktig god helg.

2 kommentarer:

  1. Tusen takk😄 fantastiske bidrag her!
    Gratulera så masse til vinneren🎉😄

    SvarSlett
  2. WOW!! Nå ble jeg glad:) Tenk å bli valgt ut som vinner når det er så mange flotte bidrag! Tusen, tusen takk. Mail kommer tvert:)

    SvarSlett