Februarutfordringen

tirsdag 8. november 2016

Papirdesign og innsamlingsaksjonen til Røde Kors

Som produsent av papir, stempler og masse annet dill og dall, blir lageret til tider fylt opp av utgåtte varer. Dette er produkter som absolutt er brukbare, men de selger ikke godt lenger. I slike stunder har man to valg, man kan kaste eller man kan være kreativ. Jeg valgte det siste.

I Bodø by er det mange kreative scrappedamer og andre kreative sjeler som jobber i skole og SFO. Jeg kontaktet noen av dem og spurte om de hadde lyst å være med på et prosjekt sammen med Papirdesign. Det ville de! Så gamle papirer, stempler, buttons, blomster, chipboard ble delt ut, og du verden for et resultat vi til slutt fikk.

Hensikten med prosjektet var å få barn til å engasjere seg. Utallige barn og unge lever i samfunn med uroligheter og krig, og alle kan gjøre noe for at andre kan få det litt bedre. Ved å gi skolebarna produkter fra Papirdesign, skulle de skape noe som de selv skulle selge til inntekt for årets innsamlingsaksjon. Barna fikk boltre seg med alskens produkter, og de lagde flotte pakkelapper og julekort. Noen solgte disse til familie og venner, og andre arrangerte foreldrekaffe med salg av kaffe og papirkreasjoner. Engasjementet var stort, og både barn og voksne koste seg med prosjektet.


Følgende skoler var med: Alstad Barneskole, Grønnåsen skole, Aspåsen SFO, Skolen i Væran og Saltvern skole. Prosjektet førte til at FANTASTISKE kr 43 422,- ble gitt til årets innsamlingsaksjon.


JEG ER STUM AV BEUNDRING OG
TAKKER ALLE ELEVER OG LÆRERE SOM VAR MED!

3 kommentarer:

  1. Wow! For et fantastisk prosjekt dere har gjennomført! Jeg er helt målløs og full av beundring! :)Flott måte å engasjere unger til å bli mer kreative og donere pengene til et godt formål. Fantastisk!

    SvarSlett
  2. Fantastisk initiativ! Vinn- vinn for alle, og attpåtil vekke kreativiteten i våre unge, håpefulle! 😄

    SvarSlett
  3. Så flott initiativ fra dere i Papirdesign og ikke minst alle de ungene som fikk kose seg med dette og kunne gjøre noe positiv for andre. Fantastisk

    SvarSlett