Februarutfordringen

onsdag 28. desember 2016

Vikariat og takk for meg..

I dag er det Marianne som vikarierer for Arnlaug her inne, og jeg tenkte bruke anledningen til å ta farvel med designteamet og dere som følger Papirdesign her inne.
Men først - la oss ta vikarjobben...

Jeg har tatt noen av julebildene fra i fjor, og laget en PL-side. Lyset her nordpå er ikke godt til fotografering om dagen, men jeg håper likevel det kommer frem hvor fine disse PL-arkene er til å bruke til slike sider. De er så dekorative i seg selv at jeg ikke synes man trenger så mye mer pynt. Jeg har kun brukt noen klistremerker og synes det holdt i massevis. Jeg har også gjort en liten innsats nå i romjula for å fylle på kortlageret til kommende barnebursdager. Vi er alltid litt sent ute, og da er det så greit å ha noe enkelt liggende man bare kan røske med seg. Liker derfor å gjøre disse kortene enkle - slik at jeg kan lage mange den korte tiden jeg sitter på rommet mitt. På noen få timer ble det 12 kort - og her har dere noen av dem.

På guttekortene ble det dies som ble hovedelementet (foruten papir selvsagt). Digger disse bursdagsdiesene - så innsidene ble også preget av dem..Jentekortene ble for det meste i lilla og jeg brukte et lite utvalg av lilla ark fra restehaugen min. Rammediesene ble her flittig brukt.. 

 Apropos rammedies.. Brukte den største sirkelen til å lage et kort i seg selv - og det ble slik:
Jeg stanset ut dobbelt papir og passet på at deler av diesen ikke var dekket av papir slik at man får et sammenhengende dobbelt kort.

Da anser jeg vikarjobben som fullført - og det gjenstår bare å takke for meg.

Etter snart 7 fantastiske år som heldig designer for Papirdesign og Line, er inspirasjonen og scrappelysta nesten helt borte. Tiden er vel overmoden for å gi plassen min videre til noen som ivrer for kreative sprell mer enn det jeg har i kroppen nå. Tusen takk til snilleste Line som har latt meg få boltre meg med alle de herlige produktene til Papirdesign i så mange år. Jeg er så utrolig takknemmelig - ikke bare for alt jeg har fått bidra med, men for at hun kom inn i livet mitt. Vi kommer nok til å ses masse fremover selv om jeg ikke klipper i papirene hennes til enhver tid...
Vil også takke for å ha blitt kjent med alle de fine damene som har bidratt på teamet disse årene. Det har vært et privilegium å være på lag med dere.  - Og takk til alle som har tittet i bloggen, kommentert og blitt med på våre utfordringer..

Min siste oppfordring her inne - kos dere med alt nytt som kommer fra Papirdesign - men ikke glem alle de fine gamle arkene som du sikkert har i en restehaug.. I min ligger det mange flotte rester som fremdeles er mer enn fine nok til et kort eller to..

Store scrappeklemmer fra Marianne / Lillesmor.

5 kommentarer:

 1. Takk for inspirasjon du har gitt oss og lykke til med videre prosjekter :)

  SvarSlett
 2. Lykke til videre Marianne.Du har inspirert meg mange ganger med alt det flotte du har laget.

  SvarSlett
 3. Flotte prosjekter. Så leit å lese at du ikke lenger finner stor glede i hobbyen, men det finnes vel en tid for alt. Mange store takk for flott inspirasjon og masse lykke til videre.

  SvarSlett
 4. Tusen takk for at du kunne vikariere, og ikkje minst tuuuuusen takk for all inspirasjonen du har delt gjennom alle desse åra som dt hos Papirdesign❤️

  SvarSlett
 5. WOW så masse fint! Å den ideen med å lage noen enke kjappe kort , skulle jeg virkelig kastet meg med på! Nydelige Design med masse Kreativitet i!! Og mange ton i ton kort som jeg liker så godt!
  Takk for Flott inspirasjon og Lykke til med andre prosjekter!

  SvarSlett