Februarutfordringen

tirsdag 15. mai 2018

Til brudeparet

Hei alle sammen! Her i Oslo hoppet vi glatt over våren og gikk rett fra vinter til sommer. Sommeren er høysesong for bryllup, og jeg fikk bestilling på et bryllupskort som skulle være uten farger. Bruden vil visst aller helst ha svart brudekjole, så det er litt utenom det vanlige, kan man si. Jeg valgte å lage et relativt enkelt kort med ark fra den nye bryllupsserien.

Arket Til lykke, grå er ganske mørkt, noe som passer bruden fint, i tillegg til at det gir litt kontraster til den hvite kortbasen og de andre mønsterarkene, som er mye lysere. Sirkelen med teksten stanset jeg ut fra et av utklippsarkene i serien. På kransen har jeg limt krystaller over bærene som er printet i papiret.
Jeg har pyntet veldig enkelt med en peon og noen roser, i tillegg til et par roseknopper. Hjertet har jeg dekket først med glitterpensel, så med Glossy Accents.
Innsidene har jeg laget med det samme oppsettet. Jeg stanset ut en bit av utklippsarket til en pengelomme med en die fra gavekortdiesettet og lagde et relativt stort skrivefelt på den andre innsiden.
Det samme oppsettet også på baksiden. Her har jeg også brukt glitterpenselen min på champagnen i glassene, men det vises ikke så godt på bilder. 
Kortet er ikke veldig stort (det måler 4 1/8 x 6 1/8"), men det er relativt tykt. I tillegg til ryggen som alene er 1/4", er elementer både foran og bak på kortet satt på 3D-puter og 3D-teip, i tillegg til at blomstene bygger en del. Derfor tenkte jeg at det var på sin plass å lage en matchende konvolutt. Jeg tok et av de andre arkene i serien som jeg lagde selve konvolutten av, og pyntet den enkelt med en hjertediecut av det grå arket med prikkene. Jeg skrev ut navn og dato og satte på, og pyntet meget enkelt med en peon og noen krystaller, for å gjenta noen av pynteelementene fra selve kortet. 

Produkter brukt: 
Ark: 
Dies: 
Blomster: 
Roser, hvit
Annet: 

Jeg håper du ble litt inspirert hvis du har bryllupskort som skal lages, selv om dette var av det litt utradisjonelle slaget med tanke på farger (eller mangel på farger). 

Kreativ klem fra 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar