Februarutfordringen

tirsdag 31. desember 2019

Godt nytt år!!!

I dag er det nyttårsaften og årets siste dag! Hvor ble tiden av? Dette året har gått så vanvittig fort. I år som i fjor er vi bedt bort til noen venner og da syntes jeg det passet godt med en liten oppmerksomhet til vertskapet. Dette rekker du også å lage i dag hvis du vil ;-)

Jeg har laget en flasketag, bordkort og pyntet en eske med melkehjerter. Gave både til verten og vertinnen, altså :-) Jeg har brukt samme mønsterark (Julekvist fra Julenatt-serien) til alle produktene. Kun svart kartong og blank gullkartong i tillegg.

På flasketag'en har jeg brukt både stjernedies og hjerte stanset ut i gullkartong. Til vertinnen er ny die i år. Passer jo perfekt til slike anledninger :-) Baksiden med en liten tekst og skriveplass. Utstansede stjerner til pynt.

På melkehjerte-esken har jeg brukt samme stjernedies og tekstdie. Her har jeg klippet bort bokstavene i midten og satt de sammen igjen. Du må helt inntil for å se skjøten, på litt avstand synes det ikke. Teksten er montert på limputer.

Melkehjerte-esken har magnetlukking, på baksiden av flappen og under mønsterarket på kanten.

Tekst fra Smil-platen og sirkeldie med stjerner.

Bordkortene er enkle med kun noen stjerner og banner med navn. Stjernene er stanset ut ved at to dies i samme sett er lagt inni hverandre. Den midterste stjernen har jeg brukt på flasketag'en. De minste stjernene er stanset ut fra stjernedie'en jeg har brukt i bakgrunnen på melkehjerte-esken og flasketag'en.Følgende produkter er brukt:

Mønsterark:
PD 1900195 Julekvist

Dies:
PD 1900052 Til vertinnen
PD 18467 Bryllup (hjerte)
PD 17238 Stjerner
PD 16211 Ramme (stjerner)

Stempler:
PD 1900154 Vin
PD 19103 SmilTil slutt vil vi i designteamet til Papirdesign ønske alle dere et kreativt godt nytt år! Håper alle får en fin feiring og at kreativiteten blomstrer i 2020! :-)5 kommentarer:

 1. Utrolig gjennomført! Stilig til fingerspissene... Og Knalltilig fargetema som passer perfekt til Nyttårsfeiring!. Gøy at du har fått til å lage til verten gave også av vertinne diesen... For et sett og for en gave! Kjempegøy!

  SvarSlett
 2. Flotte gaver og sett du har laget! Det lyser feststemning lang vei av de vakre arkene og alle de nydelige detaljene du har brukt :))
  Super god idé å bruke "vertinne"-diesen på denne måten!
  Godt nyttår til alle dere i et fantastisk designteam!

  SvarSlett
 3. Godt nytt år til alle i designteamet.

  SvarSlett