Februarutfordringen

tirsdag 1. november 2011

Julen nærmer seg...

og jeg kjenner faktisk julestemning begynner å bre seg♥ Så i dag vil jeg vise to kort som jeg har laget med de ultralekre julearkene fra Papirdesign. En nyyydelig kolleksjon og mye å velge i♥
På dette juletre-kortet er alt jeg har brukt fra Papirdesigns siste kolleksjon. Arkene som jeg har brukt er: Nissefar, Høytid og Hjerterad. Jeg har også brukt Klippearket Juletags. I tillegg de lekreste swirler i halvperler og hjertet i halvperler er PD nye halvperler i forskjellige størrelser, som jeg har formet til et hjerte. Trestammene er PD sine 3D limputer som jeg har malt brune:)

~♥♥♥~

 På dette andre kortet har jeg brukt av flere av Papirdesign sine julekolleksjoner. Fjor årets stempler og blomster passer perfekt til årets kolleksjon♥ Dette er hva jeg har brukt på kortet: Nissefar for og baksiden, Julebukett, Juletags - klippeark, Halvperler fra årets kolleksjon, blomster og blader fra fjorårets kolleksjon. Stempler: julehjerter og tekst God Jul :)

Det er kjempedigg å være igang med årets juleproduksjon hihi! Drømmer om juleprosjekt til og med. *huske å lete fram min lille notatbok for ideer* drømte om noe julepynt i natt, hmm kanskje jeg kan få til noe gøyalt julepynt ut av den drømmen knis. Håper alle har en fin fin uke videre og er du ute etter en bred kolleksjon av juleark, stempler og stæsj. Så er virkelig Papirdesign den som kan levere altså.

Scrappeklem fra Linn♥

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar