Februarutfordringen

onsdag 29. mai 2013

Fra det søte duse til det tøffe grå - to forskjellige kort

Da har jeg fått laget opp et par kort de siste dagene. Og med utvalget til PD så kan man jo lage hva man enn måtte ønske seg. Jeg er jo like mye en kortlager som jeg er scrapper og Mixed media frelst. Men jeg må si som kortlager, er Papirdesign desidert mitt favoritt merke! Det er kolleksjoner som passer til mange tema og mange anledninger♥ Så det er en ren luksusfølelse å sitte å kreere kort for PD♥ Det er veldig enkelt å vise noen flere PD favoritter i denne bloggposten :) 

Det første kortet her er ganske så dust og sart, slik jeg ønsket. For å skape litt kontrast brukte jeg stjernestemplene til PD. Disse stjernestemplene er desidert en av mine aller største favoritter. Jeg har tro det eller ei nesten slitt dem ut, så mye bruker jeg dem! Jeg må nesten ta meg sammen for ikke å bruke dem på nærmest alt jeg lager hihi!
I have made a couple of cards these last days. I love the range of themes and collections PD has. It makes making cards so effortless and fun ♥ For cardmaking I most definitely pick Papirdesign, can never get enough :) I also want to show you my favorite products used on these cards. Not an easy task lol! But the star stamps are totally one of my all time favorites! I use them alot!  
Jeg har også brukt molding paste og stensil oppå ene arket for å få enda et lag og gjøre det "sartere". Får aldri nok lag på lag her nei hihi! Er ikke fontene i teksten nyyydelig, så elegant syns jeg ♥
Stempelsettet m/ stjerner heter - Kjære Konfirmant og det andre settet 
jeg liker er: I anledning dagen


 


I tillegg har jeg brukt arkene/ I have also used these Patterned papers: PD 11580 God Sommer og PD 13745 Tanker om framtiden


På det neste kortet har jeg lekt med den grå fargepaletten. Det er gøy altså. Grå er virkelig en farge jeg har undervurdert helt til PD laget flere kolleksjoner. Og nå er det sånn at jeg gleder meg for hvert grått prosjekt♥
On this next card I have really enjoyed playing with the grey color palette. I truly love working with the collections PD have in grey colors.♥ It got me hooked on grey lol! My favorite products on this card is for sure the chipboard stars and the papers :)
Her er det ingen tvil om at favoritt produktene mine er Chipboard Stjernene og de fantastiske mønster arkene :) 
 Her er bilder av hva jeg har brukt:
Arkene:  PD 10554 Farsdag
og PD 12701 Dongeri
Chipboard Stjerner Grunge:
Det var alt for i dag å vise fram. Men som dere ser høy aktivitet her i PD teamet, nytt hver dag og masse spennende å se framover :) Har du fått med deg PD sin månedsutfordring? Du har sjansen til å vinne både premie og få din kreasjon publisert her i PD bloggen :) Noen få dager igjen så hiv deg med :)

That was all for today, but the PD blog is full of activity so stop by soon! Have you seen this months challenge for you our readers? If not go read about it, you can win a prize and even get showcased in the PD blog! But just a few days left, so check out the challenge now ;)

Scrappehilsen fra Linn

5 kommentarer:

 1. Kjempefine kort, Linn! :)

  SvarSlett
 2. Du er så kreativ i kortlaginga di!!
  Flotte kort - begge to

  SvarSlett
 3. Kule kort fra kul dame:-)

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort Linn! Dyktig dame :-)
  Klem

  SvarSlett