Februarutfordringen

mandag 19. august 2013

Klar ferdig gå

Tenk, tiden går fort, i dag begynner vår 6 åring på skolen. Når dette inlegget blir publisert har vi stått opp og gjort oss klar for å gå bort på skolen.  6 åringen har blitt litt kjent på skolen allerede siden SFO som han begynte på for et par uker siden er i samme lokaler som skolen med samme inngang og rom så han er ikke supernervøs for skolestarten.  Sekken henger klar i gangen, klær funnet frem.

Har laget en side med en bildeserie fra i sommer (tips til meg selv neste gang - sjekk en ekstra gang hvilken rekkefølge bildene står i...)  6 åringen og pappan har løpekonkurranse rundt huset.  Startet med en runde, neste omgang var to runder, tredje omgang var tre runder og siste omgang var 5 runder rundt huset....   Det ble to slitne gutter i huset.....





Time flies, can't believe our little boys starts school tomorrow. This page is about the two boys in the house running around the house chasing each others. 

Jeg begynte siden med gesso og stensil på det prikkete arket, så stensiler sammen med svart distressfarge og så litt stempling og til slutt noen dråper med mist i forskjellige farger. Litt lager på lager med ark i blå og gråe toner. Arkene er stiftet sammen på mitten og det er da godt med rom for å sette fast bånd slik jeg har gjort på denne siden.

I started this page with gesso and stencils, and then the next layers are stencils together with black distress ink, some stamping in black and the last part was adding different drops of mist. The paper layers are stitched together, which leaves plenty of room to adhere ribbon like I have done on this page. 




Produkter jeg har brukt:
Miniroser
chipboardstjerner
blingsteiner
bånd i flere farger
PD 13740 Fuglekvitter
PD 12709 Grå kalender
PD 13741 Blå pioner
PD 13750 Data
PD 13748 Livets vei
Alfabetstickers - blå

1 kommentar: