mandag 15. juni 2015

Bryllupskort.

Da var det mandag og min tur til å inspirere i Papirdesign-bloggen. Vi er kommet til midten av juni og høysesong for bryllup.  Jeg har derfor laget et bryllupskort jeg har lyst til å vise dere.  Vanligvis lager jeg de fleste kortene mine i 6*6 tommer, men denne gangen hadde jeg lyst til å bruke et annet format.

Kortet er langt, smalt og tredelt.  Papirene jeg har brukt er de nydelige bryllupspapirene fra "Hell og Lykke"- serien

Forsiden av kortet ser dere her:


Jeg har brukt hjertepunch langs kanten. Forsiden er pyntet med osteklut, kakeserviett, perleswirl, blomster og halvperler. Det store hvite hjertet var opprinnelig rødt. Jeg har malt det hvitt med gesso og etterpå brukt ulike typer hvitt embossingpulver på det.  Motivet med hjerter og ringer er fra et klippeark.


Inni kortet har jeg et klippemotiv med nydelig kjærlighetstekst.  Jeg har tatt igjen pynt fra forsiden her også, med osteklut, kakeserviett og halvperler. Jeg har også stemplet "Gratulerer med dagen".


Her ser dere hele innsiden av kortet:Baksiden er helt enkelt pyntet med "ringer" klippet ut fra klippeark.


Produkter: 
Ark: Hell og Lykke: PD 15024 - Lykkelig, grå, PD 15026 - Sammen for alltid, PD 15032 - Endelig gift, Klippeark: PD 10608 - Bryllup
Stempel: PD 14923 - Du er flott
Blomster: Blå roser
Annet: Selvklebende halvperler, Selvklebende perleswirl, Blonder og bånd - hvit, PD 13816 - Kakeservietter, 10 cm, PD 637 - Chipboard hjerter, rød


Jeg hadde en del rester liggende på pulten etter det første kortet, så jeg laget et enkelt bryllupskort til mens jeg først var i gang. Produktene er de samme som på kortet over.
Kreativ hilsen fra


1 kommentar:

  1. Nydelige kort!! Fallt skikkelig for det største. Flott med tredelingen..

    SvarSlett