Februarutfordringen

lørdag 22. august 2015

Konfirmasjonskort til høstkonfirmanten og et enkelt guttekort

Høsten er ikke bare skolestart - men også konfirmasjonstid for noen.. Her har jeg laget et konfirmasjonskort til en fotballinteressert gutt.. Arkene er fra den siste serien "Hell og lykke", men også fra andre arkserier. Her har jeg holdt meg helt uten kartong, og kun brukt mønsterark.

I tillegg til mønsterarkene har jeg også brukt flere stempler og et par chipboard fra Papirdesign som pynt.

Her ser dere innsiden.. Jeg har limt på et panel på halve kortet - og dette panelet fungerer også som lomme for pengegaven og gratulasjonshilsningene.

Produkter:
Ark:  PD 13501 Konfirmasjonstid, PD 15041 Ballbinge, PD 15040 Fotballsko
Stempler: PD 14964 Nesten mann, PD 13801 Kjære konfirmant
Annet: Chipboard stjerner


Før kunne jeg bruke dagesvis når jeg skulle lage kort - eller iallefall flere timer.. Men det orker jeg rett og slett ikke lenger. Den lille tiden jeg har på rommet mitt, vil jeg utnytte best mulig - derfor har mine kort blitt enklere og enklere. I denne posten vil jeg vise dere noen eksempler på hvor enkelt det kan gjøres.. 

Jeg har også et helt enkelt kort å by på. Dette ble laget kvelden før en bursdag, og jeg hadde bare ikke så mye tid til å lage noe storveis. Vedkommende fikk sko i gave, og da fant jeg frem disse arkene og stemplene som passet godt.. Denne personen liker ikke blomster og masse dilldall, så da ble det mer enn bra nok!!

Innsiden ble like enkel, og fulgte samme oppskrift som foran..
Produkter:
Ark: PD13756 En herremann..med sko, PD 13757 ... gratulerer
Stempel: PD13813 Kul, PD14963 Pappa

Riktig god helg til dere alle:-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar