Februarutfordringen

tirsdag 18. august 2015

UT PÅ TUR - LAYOUT

Heisann alle sammen :)

Denne gangen har jeg en layout jeg vil dele med dere. I sommer har jeg laget masse kort og esker men nå begynner jeg å komme litt i layout modus igjen. Har mange herlige bilder fra hele året som venter på å bli scrappet, så det er godt jeg har noe å kose meg med i høst.

Noe av det som gjorde at jeg forelsket meg i Papirdesign sine papirer er at de har ark til nesten alle anledninger og i mange lekre farger! Ofte er det slik at ene siden på arkene passer supert til en anledning mens den andre siden passer til en annen anledning. Det gjør at du kan bruke samme arket til mange type prosjekter! :D 


Nå som jeg er tilbake i layout modus er jeg selvfølgelig tilbake i grise/splæsje modus også! Så det var frem med stenciler og ulike medier, grise mest mulig før jeg fant frem noen av mine favoritt stempler fra Papirdesign. Til bakgrunner liker jeg veldig godt det lille slæsje stempelet. Det ser ut som man har tatt en pensel i maling og dunket den mot noe for å få mange små dråper/splæsjer. Helt perfekt!
Grid stempelet er også en stor favoritt her i huset ♥

Som pynt til layouten har jeg brukt dotter, sytråd, jeg har stemplet opp piler som jeg har klippet ut, ulike stempel, klistremerker, chipboard og dies. Produkter:
Ark: PD 14886 Forventning - En rose til jubilanten, PD 14978 Stille natte - Tiddeligbom, PD 13838 Julehilsen - Bark, PD 14895 Forventning - sykkelritt
Stempel: PD 13788 Bakgrunn, PD 13800 Kamera, PD 13776 Chevron, PD 12665 Små ord
Annet: PD 14939 Klistremerker - Hverdag, Dotter - Svart


♥♥♥
Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :)
Håper du fikk lyst til å være kreativ :)

Klemmer fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar