Februarutfordringen

lørdag 16. april 2016

Eskealbum

Da gutten i huset fylte år, lagde jeg et minnealbum til han for hendelser som hadde skjedd det siste året. Nå har frøkna i huset også fyllt år, så jeg lagde en lik boks til henne med minner fra 2015.
Jeg har fått plass til 41 bilder, og kunne fått plass til flere hvis jeg hadde villet.. Det er altså en veldig innholdsrik liten boks. 

Boksen ble laget før "Muligheter" ble lansert, så den er lagd med et utvalg av Papirdesigns eldre lilla papirer og lilla kartong. Her kommer et skikkelig bilderas - så heng på hvis du vil..


Selve boksen er holdt sammen av et "belte" som går rundt og fremsiden er pyntet med diverse blomster, chipboard og klistremerker.

Selve beltet er tredd rundt boksen og fjernes lett ved å løfte det av.

Selve boksen har tre mapper på hver side, som flettes i hverandre slik at den lar seg lukke pent sammen. Siden det også er plass til tilsammen 6 tag`er, har jeg valgt å gjøre det årets 12 måneder. Månedene er stemplet med datostempler og embosset med hvitt pulver. 
Tallene er de hvite klistremerkene til Papirdesign. De har fått litt glitter på seg for å skinne litt ekstra.

Når man åpner opp boksen folder mappene seg ut. Siden det ikke er så stor plass, blir det ikke mye pynting på bildesidene. Jeg har brukt en masse klistremerker, stempler, dies og chipboard til pynt.
Det er ikke så lett å ta bilder som viser helt hvordan disse mappene er lagd. De folder seg ut, og har plass til en tag i ei lomme på toppen.

På baksiden av mappene er det en liten lomme med en tag til i. I denne boksen har jeg valgt at disse tagene skal være til journaling - hvor jeg skriver om hva som har skjedd den enkelte måned - dvs to måneder på hver tag - en på hver side. 

Da jeg kom til juli, fikk jeg et lite problem - nemlig å plukke ut bare tre bilder fra ferien vår - det lot seg jo ikke gjøre.. Så - jeg lagde noen ekstra sider så jeg fikk plass til flere. 

Her er noen av ekstrasidene:

Her kommer enda litt flere bilder..Helt til sist - ett bilde av de 6 tag`ene, og dere skal slippe unna med den ene siden.. Alle tagene har bilder på andre siden også..
Produkter:
Ark:
PD13762 Mot vår, PD15030 Smil til verden, PD15043 Snill og tøff, PD12762 Til deg, Rosebukett
Lilla kartong
Klippeark - ord
Stempler:
14960 til henne, 13793 Kalender, 13804 Fuglekvitter, 13787 Ferie, 
Klistremerker:
PD15044 Frøken fryd, 15052 Weekend, 15046 Perfekt, 15047 Bassengliv, 15049 Juleglede, Sommer
Chipboard: lilla hjerter, rosa stjerner, Stickers - svarte og hvite.
Annet:
16164 Hjerter

Takk for at du hengte med gjennom dette bilderaset..
Link til tutorialen til denne boksen finner du HER.4 kommentarer:

 1. Kje3mpefint Album Marianne.
  Ser inviklet ut .....Men helt klart värt allt arbeid!! :-)

  SvarSlett
 2. Nydeleg :)
  Og dei flotte papira ♥
  Eg elskar Papirdesign :D

  SvarSlett
 3. Fantastisk lekkert album!!! Litt av en jobb du har hatt, men sikkert kjempegøy å lage :)
  klem, Synnøve

  SvarSlett
 4. For en jobb!! Fantastisk flott album. Tusen takk for inspirasjon <3

  SvarSlett