Februarutfordringen

mandag 2. mai 2016

Brettekort til konfirmant

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere et brettekort jeg har laget til en konfirmant. Bretteteknikken er veldig enkel, men gir likevel et litt spennende kort synes jeg.  Jeg kan prøve å få laget en tutorial på dette ved en senere anledning.

Mønsterarkene jeg har brukt er fra den nye serien "Muligheter" og fjorårets serie "Hell og Lykke".
Her ser dere hvordan kortet ser ut når det er sammenbrettet. Kortet lukkes ved hjelp av to knapper og hyssing. Jeg har brukt en av de nyeste diesene til Papirdesign øverst. Den har en utrolig lekker font, og er derfor en av mine favoritter.Slik ser kortet ut når man åpner de ytterste klaffene. Jeg har brukt stjernestensil på bakgrunen og stemplet små tekster på rutepapir som jeg har limt litt tilfeldig. Tanken er at "sidedørene" blir som en slangs "oppslagstavle". Om man ønsker, kan man da også lime på litt klistremerketekster osv... som passer til mottakeren.


Helt åpent ser kortet slik ut.  Det er enkelt pyntet med utstansede stjerner og dotter, i tillegg til selve gratulasjonsteksten. Her er også god plass til å skrive en eventuell personlig hilsen.


Produkter jeg har brukt:
Ark: "Muligheter": PD 16151 - Blomsterdrøm, PD 16155 - Lett på tå. "Hell og lykke":  PD 15994 - Klok og talentfull. "Monokromatisk": PD 15093 - Blå 2
Dies: PD 15126 - Kjære
Stempel: PD 14964 - Nesten mann, PD 14921 - Når du blir gammel,  PD 13794 - Ord til deg.
Annet: Utstansede ord og figurer: PD 16163 - stjerner,  blå dotter

Tusen takk for at du titter innom :-)

Kreativ hilsen


3 kommentarer: