Februarutfordringen

tirsdag 3. oktober 2017

Babylykke

Hei og hopp! I dag har jeg et kort å vise frem med de nye Strikkedilla-arkene til Papirdesign. Jeg har kombinert dem med et par ark fra Velkommen lille venn-serien, som kom ut tidligere i år. Fargene passer perfekt til hverandre. 

Jeg har også brukt en ny stempelplate med babytema. Jeg stemplet motivet på X-Press It med Memento Espresso Truffle og fargela med Copics (E11, E00, E000, E0000, E93 til hud, E44, E57 og E49 til hår og V99, V95, V93 og V91 til resten), som jeg så klippet ut og limte på sirkelen med den stemplede teksten, som forøvrig kommer fra samme stempelplate. 
Jeg har brukt samme oppsett på begge innsidene. Her vises den første. Et par ordstriper fra et av babyarkene og masse med skriveplass, det syns jeg nesten man må ha på et babykort. 
På den andre innsiden har jeg satt et par andre ordstrimler på skrivepanelet mitt, her i motsatt "hjørne" av det forrige.
Baksiden har også samme basisoppsett, noen flere ordstrimler og en tørkesnor med babytema fra SnipArt.
Grunnen til at jeg har brukt blanding av Strikkedilla og Babykolleksjonen er faktisk så enkel at jeg har strikket en babydrakt, omtrent i samme fargene som jeg har brukt på kortet. 
Følgende produkter er brukt: 
Ark: 
Stempel: 
Lille trille PD 17245

Håper dere ble inspirert!

Kreativ klem fra

1 kommentar:

  1. Nydelig kort,..............og skulle ønske det var like detaljert bilde av babydrakten du har strikket. Den så også nydelig ut. :-)

    SvarSlett