Februarutfordringen

tirsdag 31. oktober 2017

Like, men ulike

Hei og hopp! Elin her i dag, med to like, men ulike kort. Jeg har samme oppsett på begge kortene, og samme stempelplate på begge kortene, men ellers er det forskjeller.


Jeg starter med kortet med den grønne snømannen. Kortet er i A2-format (4 1/4 x 5 1/2"), og jeg har dekket hele fronten med en bit av mønsterarket som heter Kristtorn med bær. Mønsterarket fungerer som en ramme, for jeg har limt på hvit kartong over mønsterarket. Den hvite kartongen har fått struktur ved hjelp av en stensil og embossingpaste.
På tvers av det hvite panelet har jeg lagt en bred stripe av det samme mønsterarket, med tekst stemplet i svart. Jeg ville at teksten min skulle vises godt selv om jeg stemplet på et relativt mønstrete mønsterark, så fargevalget på stemplingen var enkel. 

Snømannen har jeg stemplet på X-Press It med samme blekkfarge som på teksten, før jeg har fargelagt ham i farger som matchet mønsterarket og så klippet ham ut. Det finnes en die som stanser ut hele snømannen med skygge rundt, men jeg liker å klippe tett inntil motivene mine. Armene hans ble klippet med litt skygge, siden de ville ha blitt så spinkle ellers. Jeg pyntet enkelt med tre krystaller, og det var hele kortet.

Kort nummer to for i dag er i samme gaten. Her har jeg brukt mønsterarket Reinsdyr og gjort akkurat det samme som på det grønne. Jeg har brukt en annen stensil, og stripen min med mønsterark har fått embosset tekst og er i tillegg satt på lave 3D-puter for å komme litt opp fra den hvite bakgrunnen.
På denne snømannen brukte jeg mange flere farger for å fargelegge snøen, og jeg hadde et lite uhell når jeg klippet rundt armene, så jeg endte opp med å klippe dem helt av. Jeg reddet armene hans ved å gni den svarte stempelputen inn i en restearkbit på begge sider, og så brukte jeg dies for å stanse ut armene hans, som jeg så limte på. Det funket gull.
Her limte jeg også selve snømannen på lave 3D-puter, og satte også på dette kortet på noen krystaller til pynt.

Produkter:
Ark:
Julestemning - Kristtorn med bær PD17352
Julestemning - Reinsdyr PD17345
Stempel:
Snømann PD17203
Dies:
Snømann PD17319
Annet:
Krystaller

Håper jeg kan inspirere deg til å lage et sett med like, men ulike kort. Kreativ klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar