Februarutfordringen

fredag 28. juni 2019

Hjertekort

Hei alle sammen.

Akkurat nå sitter jeg her i Kragerø på årets sommerleir til Dysleksi Norge og skriver denne blogposten. Det er torsdag kveld og en herlig sommerleir går mot slutten, og for å vise min takknemlighet vil jeg vise dere et enkelt hjertekort jeg har laget.


Jeg brukte den herlige hjertediesen vi har, la et ark dobbelt og skjærte ut slik at jeg hadde en liten flik igjen til brettten (dette ser du på siste bilde).


Så brukte jeg 3d puter som til å lage rammen. Når dette var gjort var det bare å dukke ned i Papirdesign sitt herlige blomsterhav (jeg er helt sikkert på at Papirdesign må ha noe av det beste utvalg av blomster som finnes).


Jeg startet med de største blomstene i klar blå farge og bygde resten rundt disse. Fant frem noen ekstra hvite blomster for mer kontrast og limte i vei. Til liming brukte jeg gel medium, slik at jeg har god tid på å flytte rundt ved behov, og så sitter de super godt når det har tørket.


Til slutt festet jeg "til deg" over blomstene og noen dotter her og der. Innsiden fikk det minste hjertet fra diesen, og dette ble limt bare i nedre kanter slik at de blir en liten lomme inni kortet.


Produkter jeg har brukt:
Ark:
Vårstemning - Frihet - PD 1900022
Dies:
Hjerte 4 - PD 18467
Gavekort - PD 18399
Blomster:
Rufsete blomsterknopper blå
Roseknopper, blå
Roser, blå
Små gardenia, blå
roser, blå
Rufsete blomsterknopper, hvit
Roseknopper, hvit
Roser, hvit
Annet:
Dotter, blå


Jeg håper du fikk inspirasjon til å leke deg litt selv.
Klem fra

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar