Februarutfordringen

torsdag 9. januar 2020

Strikketilbehør


Jeg har kost meg med papir, stempler og metallcharms, og laget litt forskjellig som kan være fint å ha for noen som liker å strikke :-)

Kjekt å ha ei lita bok til strikkenotater i veska. Notatboka er kjøpt hos Søstrene Grene, og hadde gullstrikk for å holde den lukket. Jeg har pyntet den litt, med med mønsterark, stempelmotiv/tekst og metallcharms. Har laget bokmerke av gulltråd, en liten dusk og noen små gullperler. Laget et lite garnnøste av gulltråd, og strikkepinner av tannpirkere med gullperler i den ene enden.
Har laget maskemarkører av metallcharms, og små metallringer fra Tim Holtz. Kjekt om man har ei lita tang, så man får klemt ringene godt sammen i åpningene. Smart å samle de på en "book-ring",  som kan åpnes og lukkes, så vet man hvor man har de :-)
Har også laget noen koslige merkelapper til å henge på ferdige strikkeplagg man skal gi bort. På baksiden er det plass til å skrive en liten hilsen, vaskeanvisning for plagget eller lignende.

Kanskje du også kjenner noen som kunne trenge litt strikketilbehør? En koslig liten venninnegave, eller rett og slett lage noe fint til deg selv :-)

Produkter:
Mønsterark:
PD 18547 Fargefest
Stempel:
Pynt:


2 kommentarer:

  1. Skikkelig fin liten gave 😍😍

    SvarSlett
  2. Har såååå mange venninner som strikker. Så dette var flott inspirasjon!. Lekkert sett og strikkepinnene var helt Konge! Så Kreativt da!

    SvarSlett