Februarutfordringen

søndag 20. juni 2021

Tutorial på bordkortSkal du ha barnedåp, konfirmasjon eller bryllup? Eller kanskje bare invitere noen venner til en koselig middag? Da er det koselig med bordkort! Og er du som meg, vil du gjerne at slike masseproduksjoner skal gå litt fort. 

Da er disse bordkortene midt i blinken! De er VELDIG lette å lage, og er dekorative i seg selv. Hvordan du gjør det med pynten er jo helt opp til deg, men med så mange flotte dies som Papirdesign har nå - er det uante muligheter for dekor, uansett anledning!


Jeg har lagd bordkort til barnedåp/navnefest til en babygutt. Det er plass for litt godis eller noen gode ord på en lapp om personen som har sin plass ved denne kuverten.  Salt og pepperpose, tannpirker og en twist kan også være en mulighet til innhold.

TUTORIAL:

Du trenger en bit som måler 4 1/2 inch x 6 inch. Hvis du har motiv på, pass på at det blir riktig vei. (4 1/2 er høyden på biten)


Snu biten slik at du setter dobbelsidig tape på den siden som skal være innsiden. Tapen skal være langs bunnen og den ene siden av biten.


Ta av papiret på tapen, og lag en sylinder - ved å tape sammen sidene. Disse overlappes.Klem nå sammen bunnen, slik at skjøten på siden kommer midt bak.


Nå har du en åpning i toppen.

Nå kan du putte i det du vil ha inni, før du trykker sammen åpningen motsatt vei enn bunnen. For å feste denne slik at åpningen ikke spretter opp, kan du bruke en binders, klype, en stift eller det kan være nok å brette litt ekstra godt.Dekorer som du ønsker! Lykke til - og kos deg på fest!


Produkter: 

Ark

PD 1900026 Vårstemning - blå

PD 2100575 Vårtegn - Måneskinn

PD 2100573 Vårtegn - Bamsekos

Dies

2100534 Babyføtter

2100549 Sol og lyn

Stempel

1900272 Dåp

2000360 Planner

2000355 Mor


Med vennlig hilsen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar