Februarutfordringen

mandag 18. mars 2013

Sist, men ikke minst...

Da er vårt nye designteam klart, og vi vil med glede presentere den siste designeren. Vi er så heldig å ha fått Elisabeth Bakken med på laget, og hun har inspirert store og små gjennom bloggen sin http://skrap-plassen.blogspot.no/
Her er hva hun skriver om seg selv:
Mitt navn er Elisabeth, og jeg er utrolig glad for å ha fått en plass på Papirdesigns talentfulle Design Team. Jeg er kone, og mamma til tre fine unger, som til stadighet må finne seg i å bli jagd rundt med fotoapparatet til a’mor.  Livet inspirerer, farger i interiør og i natur inspirerer og det helt spesielle bildet har alt å si. Scrapperen Elisabeth er fargerik, variert og detaljorientert. Jeg er alltid på leit etter den siste tingen som kan gjøre et prosjekt til noe helt spesielt. Jeg er avhengig av maling, blomster og fine papirer.  Jeg oppdaget hobbyen i 2005, og siden har lidenskapen bare vokst! I dag er den en kilde til inspirasjon, terapi og rekreasjon. Jeg håper jeg kan være til inspirasjon for dere, og jeg vet at samarbeidet vil gi meg inspirasjon tilbake. Vi scrappes;)

Vi ønsker Elisabeth velkommen, og gleder oss masse til å se hva hun kreerer med produkter fra Papirdesign

2 kommentarer:

  1. Juhu!! Velkommen om bord Elisabeth. Det blir morsomt å ha deg på lag her inne, og jeg gleder meg masse til å se hva du lager med Papirdesign.
    Klem, Marianne

    SvarSlett
  2. Hei Elisabeth, så kostlig å se deg komme in på 'laget'! Ser virkelig fram imot å jobbe med deg og resten av det 'nye' teamet her på Papirdesign! Gläder meg til å se hav du lager!! :-)

    SvarSlett