Februarutfordringen

onsdag 13. mars 2013

Utmaningsalster till OUAS i blått!

Idag är det dags för ett besök från Sverige igen! När jag fick mitt fantastiska DT kit skickat till mig var detta de första papperna som jag lade märke till. Jag älskar denna färg kombinationen! Det bästa med papperna från Papirdesign är att man kan blanda så fint mellan kollektionerna!
Jag har skapat min layout efter en skiss och ett tema inne i utmaningsbloggen Once Upon A Sketch.

Temat var Weekend och min layout handlar om att min son Viggo ofta frågar mig om han är ledig idag. 
Jag började med att skapa en ram av det det härliga bruna textpappret som heter Askeladd. Sedan använde jag ett Kraft ark och stämplade lite i svart. Jag stansade med Doilylace kantstans i det turkosa pappret som heter just Turkis.

Som dekorationer har jag använt stora vita blommor, vita Rosor i två storlekar och små turkosa Rosor. Jag har också använt vita fina hjärt chipboards och söta blingswirlar och blingblommor.
Jag skar till remsor av Askeladd och arket Klar till fest från Till Konfirmanten kollektionen.

Hoppas att ni tyckte om min sida och jag är snart tillbaka med mer inspiration!

Kram/Klem från Ullis aka LillBlomman!

2 kommentarer:

  1. Heelt nydelig arbeid igjen Ulrika! Denne er bare rå-lekker. Kjenmpeflott bilde og så mange kule detaljer i designen. Alltid så spennende å se hva du får till. Ingenting er det andre likt!! Kramis!!

    SvarSlett
  2. Utrolig lekker!! Det arket har vært en favoritt lenge, og har vært flittig brukt de siste to årene, men det var så morsomt å se deg bruke det på denne romantiske og fine måten - helt annerledes enn mitt bruk:-)

    SvarSlett