Februarutfordringen

onsdag 31. august 2016

Årets første julekort

Da er det snart jul igjen da!! - i allefall i papirverdenen hvor produsentene nå slipper julenyhetene.. Det skal Papirdesign også gjøre hvert øyeblikk, og her får dere en liten smakebit - på ark, dies og stempel.. - men det kommer masse, masse mer så dere må følge med de neste dagene!

Den store nye rammediesen kommer nok til å bli flittig brukt fremover. Den er så lekker! Det samme synes jeg om kristorndiesen. Den har jeg her splittet i to brukt en del oppe og nede. 

 Jeg har lagd kort etter en mal som Lene la ut her for en god stund siden. Jeg likte så godt måten kortet da kunne stå oppreist på. Jeg slet litt med festeanordningen fordi rammen på forsiden har så tynne små deler, men fant en alternativ løsning. Det runde lille stempelet er kun festet i overkant. Det festes så bak en større sirkel jeg har festet på baksiden av rammen..

Her er det nå plass til årets julebilde av familien. Jeg har embosset et av de nye julestemplene slik at det kom bedre frem.

Produkter:
Papir: Rød kartong,
Gledelig jul - PD16196 Kristorn,
Dies: God jul, rund ramme, kristtorn,
Stempel: navn kommer etterhvert.
Blomster: Hvite og røde julestjerner med beige bær, rød gardenia

Ha en riktig fin og kreativ dag.

3 kommentarer:

  1. Så fiiint kort, med stilig brettene <3 Den god jul diesen er fantastisk,arket nydelig og stemplet så fiiiint <3 Gleder megvtil kolleksjonen kommer ut nå :) !

    SvarSlett
  2. Så fiiint kort, med stilig brettene <3 Den god jul diesen er fantastisk,arket nydelig og stemplet så fiiiint <3 Gleder megvtil kolleksjonen kommer ut nå :) !

    SvarSlett