Februarutfordringen

tirsdag 13. november 2018

Det enkle er ofte det beste

Det er hvertfall det jeg prøver å fortelle meg selv noen ganger. Nå er det offisielt under seks uker igjen til jul, så tiden bør utnyttes maksimalt, og enkle kort tar litt kortere tid å lage enn andre kort. Vinn-vinn.

Det eneste jeg har brukt på dette kortet er (i tillegg til kartong) en bit av et mønsterark, litt glitter, en die og noen krystaller. Dette kortet er enkelt å masseprodusere hvis du ønsker. Finn frem rester av litt størrelse du kan lage bakgrunn av og stans ut teksten - du kan selvfølgelig velge andre farger på kartongen også. Jeg er veldig glad i hvitt og blått til jul, så jeg gjorde det enkelt for meg selv med Stjerneklar-arket fra Hjem til jul-serien og hvit kartong.


Jeg valgte å stanse ut dieen fire ganger i hvit kartong. Jeg limte dem oppå hverandre, både for at de skulle bli litt mer stødige, for å få litt dimensjon og for at teksten virkelig skulle vises godt. Det øverste laget har fått et lag med rock candy distressglitter, men det vises dessverre dårlig på bilder. Til slutt pyntet jeg enkelt med noen krystaller. Her kan du også bruke perler eller dotter, om du heller ønsker det.

Produkter brukt: 
Ark: 
Dies: 
God jul og godt nytt år PD 18468
Annet: 

Håper du fikk litt inspirasjon til å prøve deg på enkle julekort som ikke tar all verden av tid nå når det begynner å dra seg til. Klem fra 


1 kommentar:

  1. Dårlig tid har man alltid! hi hi... Enkelt og Lekkert!

    SvarSlett