Februarutfordringen

fredag 20. september 2019

Takk for meg med hjertekort

Hei alle sammen.

I dag skriver jeg mitt siste bidrag her i bloggen til Papirdesign, og vil si tusen hjertelig takk til Line for tilliten disse to årene. Jeg har storkost meg og satt en enorm stor pris på hver en kommentar fra alle dere herlige mennesker der ute i denne fantastiske hobbyen.


I mitt siste DT bidrag har jeg valgt å laget et lite hjertekort som kan brettes ut. Hjerte for å vise hvor endelig herlig det å være DT hos Papirdesign er og hvor mye jeg gleder meg til å se alt det herlige som vil komme fra det nye DT.


Utsiden utbrettet og innsiden utbrettet (under). Kortet er uten tekst enda da jeg ikke vet hvem mottakeren blir.


For å kreere kortet har jeg brukt en dies på denne måten her:


Først har jeg tatt et ark i 6x6" og foldet på 3" begge sider.


Deretter har jeg tatt hjertediesen og plassert den i ene hjørnet. Pass på at spissen på hjertet er der foldene er og at kuttelinjen i spissen er akkurat utenfor papiret. Jeg kjørte fem ganger igjennom min Vagabond.


Så bretter jeg ut hjertene og scorer mitt igjennom to motstående hjerter. Så bretter jeg de to nye foldene inn og legger hjertet sammen. Jeg stanser nå ut 8 nye hjerter fra samme dies og limer disse på.


Tror nok det kommer til å blir mange flere slike små hjertekort, veldig gøy å lage og perfekt til å bruke opp restepapir.


Jeg har kost meg med følgende produkter:
Ark:
Hjem til jul - Melisglasur - PD18500
Dies:
Hjerte 3 - PD17327
Blomster:
Gardenia
Blomsterknopper
Annet:
Halvperler'
Silkebånd

Da gjenstår det bare å si tusen takk for meg, det har vært en sann glede.

Klem fra

4 kommentarer:

 1. Fantastisk nydelig ��
  Synd at du slutter som DT.... kommer til å savne all inspirasjon jeg har fått av deg...
  Lykke til videre på veien ♥️
  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Nydelig som alt annet du lager ❤️ Tusen takk for all inspirasjon jeg har fått av dine kreasjoner, håper å se mer fra deg allikevel ❤️

  SvarSlett
 3. Vakkert lite kort! Veldig synd at du slutter.. Du har gitt masse Flott innspirasjon. Og Flotte Kreative ideer. Elsker å gå innom denne bloggen å bare titte litt... Alltid så mye fint og innspirerende.

  SvarSlett
 4. Tusen takk skal dere ha, dere varmet et scrappe❤️.

  SvarSlett