Februarutfordringen

lørdag 28. september 2019

Tusen takk

Alle gode ting har en ende, er det noe som heter. I dag har enden kommet for min tid hos Papirdesign. Trist, ja, men jeg gleder meg til å se hva nye krefter kan komme opp med av ideer på et fantastisk team for en helt utrolig sjef - Line er raus som dagen er lang!

Et av mine "varemerker" er kort som ser enkle ut, men som likevel tar en del tid å lage, så jeg tenkte det var på sin plass å avslutte med et sånt et. Et mønsterark, to dies (tre hvis man regner skyggen bak tusen takk) og noen krystaller. 
Jeg startet med å stanse ut hjertesirkelen i hvit kartong fire ganger, og limte alle lagene oppå hverandre. Jeg gjorde det samme med tusen takk, men limte kun tre oppå hverandre, så vellumen under, og to nye lag med tusen takk under der igjen. Da kommer alt litt lengre opp fra mønsterarket bak og synes bedre enn om det var limt rett på. 

I de åpne hjertene på rammen la jeg først et lag Wink of Stella glitterpensel, så et lag med Glossy Accents over. Glitter er vanskelig å få frem på bilder (spesielt når bildene er tatt sent på kvelden, som er tilfellet med disse, men i virkeligheten glitrer hjertene akkurat passe mye. Til slutt pyntet jeg med krystaller på en diagonal inni hjertesirkelen. 

Produkter brukt: 
Ark: 
Dies: 
Hjerteklem PD 19697
Pynt: 

Bloggen min, Papirmølla, har støvet litt ned det siste halvåret etter skulderbrudd i påsken, og selv om armen fortsatt ikke er bra håper jeg å komme sterkere tilbake der, så jeg håper vi "ses". 

Stor, kreativ klem fra 3 kommentarer:

  1. Du har inspirert masse ❤️ Lykke til videre 🤗

    SvarSlett
  2. Nydelig og forseggjort som alltid 😊 Vi ses i bloggverden 😃

    SvarSlett