Februarutfordringen

lørdag 18. januar 2014

Fotballfeber

Jeg slipper en bonuspost i kveld jeg - siden jeg har fått leke meg litt med papirer som lanseres på messa nå i neste uke.. Litt greit å få se litt av hva som kommer - eller hva??

Det er vel mange scrappedamer der ute som har små fotballspillere, og da har Papirdesign akkurat sluppet papirer som er midt i blinken!! To nye fotballark, med tilsammen fire lekre sider. 

I guess lots of us scrappermoms, have kids who play soccer. The new soccer-papers from Papirdesign  will be super for all those soccer-pictures! There are two new papers, with four smashing designs. I have made one layout and a birthday card.

Jeg har brukt disse arkene til å lage en layout, og et bursdagskort.
Jeg fant også frem de nye bakgrunnsstemplene, og synes de passet supert til denne siden.
Laget til gutten min har oransje og svarte drakter, så da la jeg til litt oransje splatter, og litt oransje dotter og bokstaver. Synes det ikke skulle så mye til for å live opp litt i det svart-hvite..

Bak lagene med ark, stemplet jeg med stempelplata "bakgrunner". Taggen med datoen på, er også et stempel som kommer fra en annen stempelplate.. "Første" er også et stempel som kommer fra en småordplate.

"Splattene" er også stempler som kommer fra "bakgrunnsplata". Digger at jeg nå har litt mer kontroll over flekkene:-)

Produktliste:
PD14881 "Fotballkamp"
PD14880 "Fotballer"
PD788 - stempler "Bakgrunner"
Alfabetstickers, oransje
dotter, oransje
3D-puter


Her er forresten den stempelplata jeg har brukt så mye av i layouten:-)


Av noen av restene jeg fikk fra arkene, lagde jeg et nesten ferdig bursdagskort. Tenker at jeg kan sette inn dato til bursdagsbarnet i taggen, og at jeg kan klistre på navnet når jeg vet hvem som skal få kortet:-)


Det var alt for meg i dag. Fortsatt god lørdagskveld!

3 kommentarer: