Februarutfordringen

mandag 13. januar 2014

PL Papirdesign

Mange forbinder Project Life med kit man må kjøpe, men jeg vil i dag vise at veldig mange Papirdesignprodukter passer utmerket til Prosjekt Life. Lurer du på hva Project Life (heretter kalt PL) er kan du se i denne artikkelen til Becky Higgins - som i stor grad er den som systematiserte bruken av denne typen av plastlommer til dokumentering av bilder.

Jeg har valgt å bare gjør dette julealbumet i liten størrelse for få det håndterbart, men det er bare å velge 12x12 i stedet.   Her er førstesiden. Jeg var så heldig å få en kutter som skjærer ut i størrelsen 3x4 inches - som er standardstørrelsen på mange lommer - både i denne lille plastlommetypen og for 12x12.

Den er magnetisk - du legger arket du vil kutte ut inni - legger på det turkise lokket og puncher ut. Du trenger litt kraft - så det er bra å stå.Her er noen av produktene som passer bra til PL fra Papirdesign


Det er små dotter, alle ark, snøfnugg, washitape, buttons og chipboard. Det er bare fantasien som setter grenser. 

Her er før jeg begynte med bildene.Det er bare å ta ut en og en journalingark og lime inn bilder, tekst eller bare dekorasjon. Du gjør akkurat som du vil.  Jeg må jo innrømme at dette faktisk er første gangen jeg gjør dette - jeg er superfersking på sånt, så dere må unnskylde at det ikke blir helt som jeg hadde tenkt..  Jeg savner nemlig litt å leke med farger og lag på lag. Skulle jeg gjort det ville det tatt litt for lang tid - og litt av poenget med dette er faktisk at det skal være raskt og enkelt. 

Her er mine ferdige siderEt lite tips (som jeg i dag valgte å ikke følge er å ta alt ut av lommene og la de ligge oppå lommene når du tar bilder .)

Håper dette har inspirert dere til å kanskje samle sammen alle julebildene og blande litt vanlige scrapbooksider med PL for å også få med litt ekstra kontinuitet.

Produkter:
Dotter - Blå& grønn
Buttons vinter
Buttons - jul, brun
Button jul, rød
Dekortape - julegodt
PD Vintage Snø
PD VInterstemning
PD Krakelert treverk
PD Låvevegg
PD Vintage jul
PD Nostalgisk jul
PD Snøen daler
PD Julestjerner
PD Julebakst
PD Pepperkaker
PD Julesopp
god jul chipboard
hjertechipboard, rød
Hjertechipboard, hvit
Chipboard, snøstjerner
bokstavklistremerker, rød
bokstavklistremerker hvit

3 kommentarer: