Februarutfordringen

mandag 6. januar 2014

Min söta Tomtenisse!

Några dagar in på det nya året ser jag tillbaka på en härlig jul med familj och vänner. Jag har lovat mig själv att börja skapa julkort till julen 2014 redan nu så jag kommer nog att visa lite julkort här i bloggen då och då. Jag kan inte få nog av Lines fina julpapper och dessutom finns det ju en oändlig kombinations möjlighet så jag tröttnar aldrig! Idag tänkte jag visa en layout skapad med ett av julens favorit foton på min son Viggo.

A couple of days in to the new year I look back on a wonderful Christmas together with family and friends. I have promised myself to start with the Christmas Cards for 2014 right away so I guess I will show some here in blog time to time. I can´t get enough of Lines beautiful Christmas papers and the possibilites of combinations do that I never get bored of them. Today I want to show you a layout with my favourite photo taken this Christmas. It´s of my son Viggo.


Jag har en hel korg full med Pan-Pastels som jag inte använt på flera år! Nu var det dags leka lite med dem för att få fram klara julfärger på min bakgrund. Jag använde ett papper med ett ljust mönster så att det gröna och röda syns men ändå får jag fin struktur från det mönstrade pappret.

 Jag har gjort små cluster av pärlor i rött och grönt, Chipboard stjärnor och vitt tjockt embossing pulver. Runt pärlorna har jag doodlat lite för att få dem att sticka ut lite mer. Stjärnorna är från olika förpackningar och ändå passar de så fint tillsammans!

 För mig som svenska som använder å, ä och ö är Papirdesigns alfabeten helt perfekta! Dessutom är det väldigt snygga färger på dem! De röda är en favorit och går åt en hel del av.

Det blev många lager med spillbitar på den här layouten. Bården med Julstjärnor har jag figurklippt och toppat med det söta vita bollbandet.


Materiallista:
Papper: PD 12704 Duften av jul, PD 11587 Nissefar, PD 11588 Höjtid, PD 13831 Gledelig Jul, PD 13744 Lykke Pip Pip, PD 12699 Strie
Dekorationer: PD 109 Röd Stickers, Bollband från vit bandförpackning, Pärlor röd/vit förpackning, Pärlor grön förpackning, Chipboard stjärnor PD 630 Lollipop, Chipboard stjärnor PD 631 dröm

Många kramar från Ulrika aka LillBlomman!

3 kommentarer:

 1. så utrolig stilig bakgrunn, og jeg er helt enig med deg Lines juleark er fine :)

  Jeg har alltid startet med julekort i januar, kom ikke helt i mål i fjor så jeg må øve litt bedre i år. Ha en nydelig dag ♥

  SvarSlett
 2. Herlig Layout! Så flott med alt det røde! Stilig stensilbruk på bakgrunnen :)

  SvarSlett
 3. Herlig LO, med SÅ mange fine detaljer! Og for en søt nisse ;)

  SvarSlett