Februarutfordringen

onsdag 15. februar 2017

Første skuledag og takk for meg:-)

Hei hei og god onsdag alle sammen:-)

I dag vil eg dele ein mixed media layout av mi yngste datters første skuledag. Synes den passa ganske bra når det snart kjem fleire som skal ha sin første dag hos Papirdesign:-) Dette blir min siste dag. Litt sånn symbolsk, nokon starter og nokon slutter;-) Det har vært ein drøm å få være med på dette teamet og å få kreere med fantastiske produkter! Håper det eg har laga har inspirert rundt om kring. 
Eg gleder meg til å følge med kva som skjer i bloggen videre og ikkje minst til å "helse på" dei nye medlemmene. Lykke til:-) 

På min siste layout har eg virkelig boltra meg i blomsterhavet du finn hos Papirdesign. Blomster og nydelige papir er det første eg ser for meg når nokon nevner Papirdesign. Så då håper eg at min siste layout faller i smak og at eg har ytt desse nydelige produkta rettferdighet. 

Tuuuuuusen takk for meg:-)

<3 <3 <3

Produkter:
Ark: Gledelig jul - PD16227 Stjerneskudd
Blomster: roser, pioner, søte blomster, kirsebærblomster, asalea, små tullipaner
Stempel:
Annet: Utstansede hjerter, kakeservietter


4 kommentarer:

  1. Nydelig LO og fantastisk med alle de blomstene og små tekstene du har brukt.
    Har kost meg med alle dine kreasjonen laget for dem og vil savne deg her inne

    SvarSlett
  2. For en nydelig Layout Arnlaug, jeg var jo så heldig å få se deg i aksjon i helga.. Kommer til å savne dine kreasjoner her inne. Samtidig så gleder jeg meg til å hilse på de nye som kommer inn. Gode klemmer ♥

    SvarSlett