Februarutfordringen

mandag 6. februar 2017

Kjære konfirmant...

God morgen!

I dag har jeg lyst til å vise dere et rosa konfirmantkort, laget med nydelige mønsterark fra fjorårets kolleksjon "Muligheter".  Etter en lang periode med jul- og vinterscrapping, var det deilig å boltre seg i blomster og lyse, friske farger.

Kortet er bygget opp med flere lag mønsterark. Motivet er stemplet på svart kartong og embosset med hvitt embossingpulver.  Jeg er for tiden veldig glad i denne chalkboard-teknikken, og synes den gjør seg godt som kontrast til de lyse fargene. "Kjære konfirmant" er stanset ut i hvit mosegummi. Diesen jeg har brukt er en av mine favoritter, da den har en helt nydelig skrifttype. Kortet er pyntet med blomster, stjerner og halvperler.


  
Innsiden er pyntet helt enkelt med samme mønsterark som på forsiden.  På venstre side har jeg stemplet en konfirmasjonstekst, mens på høyre side er det plass til å skrive en personlig hilsen. Rammediesen jeg har brukt er perfekt i størrelse og fasong til å lage skrivefelt, og i tillegg er den veldig dekorativ i seg selv.Produkter jeg har brukt:
Ark: "Muligheter": PD 16141 - Roseduft, PD 16139 - Dine drømmer.
Dies: PD 15126 - Kjære konfirmant, PD 16202 - Ramme 2.
Blomster: Kirsebærblomst - hvit, Søte blomster - rosa, Roser 1,0 cm - gammelrosa.
Stempel: PD 13794 - Ord til deg, PD 13801 - Kjære konfirmant, PD 13768 - Dagen i dag er en gave.
Annet: "Utstansede ord og figurer": PD 16163 - Stjerner, Perler - lilla.

Ha en fin dag alle sammen!Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar