Februarutfordringen

søndag 16. september 2018

Bildehjul

Hei!
Her har jeg laget et bursdagskort med mange bilder!  Det ble et mer personlig kort med en artig vri. Jeg laget et hjul med bilder som kan man snurre rundt, og i dag vil jeg vise deg hvordan jeg gikk frem for å lage det!


Kortet mitt er i str A5. 200 g kartong i A4 str, som jeg har brettet til A5. 

Du bestemmer selv hvilken str du ønsker bildene i.  
Her har jeg skrevet dem ut i ca 3x2 cm.
Jeg ville lage snurrehjulet mitt som en slags blomst, men det fungerer fint om du bare vil bruke firkantede rammer bak bildene! Man må bare huske å ikke lage de for store, så de ikke overlapper hverandre når du skal feste dem på sirkelen!

Blomsterbladene er stanset ut med "Ramme 1 PD16171". Jeg har også stanset ut to sirkler med dieen Sirkler med bølgekant PD18414. Den minste er nest minste die og den andre er nest største dieen.


Så er det bare å lime blomsterbladene rundt på den største sirkelen. Deretter legger du den minste sirkelen i midten. Jeg stanset ut enda en sirkel som blomstersenter. Så er det bare å finne en splittbinders og stikke gjennom alle delene i midten. Deretter fester du blomsten i det første laget med mønsterark på kortet ditt. Sjekk om kortet snurrer fint! Ikke lim rundt splittbindersen, da denne må snurre fritt.  Et voila, så har du et bildehjul på kortet ditt!Jeg var redd for at et mønsterark ikke var stivt nok til å kunne ligge over bildehjulet fordi det må være mulig å snurre hjulet uten å subbe borti noe annet, så jeg valgte å lime på en bit med bølgepapp (Det fungerer sikkert like greit med kartong)! Husk å lime kun i det nederste hjørnet, da bildehjulet må snurre fritt under bølgepappen øverst!

Så er det bare å pynte kortet som du ønsker! 


Produktliste:
Ark:
Muligheter "Tro på deg selv"  PD16145
På landet "Traktor Grønn" PPD15085
Velkommen lille venn "Klovnestreker"  PD17284
Dies:
Ramme 1 PD16171
Sirkler med bølgekant PD18414
Bærkvist PD17316
Gratulerer med dagen PD16207
Blomster:
Liten hortensia med perle beige
Roser turkis
Roser 1 cm hvite 
Annet:
Klistremerker "Du er gull" PD18376
Buttons stjerner og hjerter

Håper du ble inspirert til å prøve! Klem fra meg!
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar