Februarutfordringen

fredag 24. februar 2017

Kreativt team, Hilde og Linda

Da er vi kommet til dame nummer tre. Vi roper høyt HURRA for at denne dama fremdeles vil være sammen med oss fremover. Hilde inspirerer oss med hennes flotte prosjekter i kjent stil, og vi gleder oss til det som kommer :-)



Jeg heter Hilde Røisehagen og er fra Raufoss. Jeg er så heldig å få være en del av teamet til Papirdesign. Jeg er utrolig takknemlig for at Line ønsker meg i sitt team enda ett år. Produktene til Papirdesign gjør meg kreativ, så de er en fryd å jobbe med. Jeg er inne i mitt 3 år som designer og gleder meg til å ta fatt på dette året . Og så får jeg håpe jeg kan inspirere mange der ute i papirverdenen.



Produkter:
ark: PD 16138 Muligheter,Vakker PD 17283 Velkommen lille venn, Snuppi PD 17296 Dagen er din, Blomstereng
Klistremerker: PD 14931 Alfabet, lys blå. PD 15044 Frøken fryd


Linda Skottheim er ny i gjengen, og hun starter med to utrolig flotte bidrag. Vi er superstolt over å ha henne med i teamet, og det blir spennende å se hva hun skaper av våre produkter. Vi tviler ikke på at det blir bra, og vi ønsker henne et varmt velkommen <3


 

Hei alle sammen. Mitt navn er Linda Sandblåst Skotheim, og jeg går ofte under LindasS i papirverdenen. Jeg bor sammen med de to beste barna i verden (ja som alle andre har også jeg vært så heldig å få de to beste) og jeg elsker alt som har med papir å gjøre. Jeg startet med denne hobbyen for flere år tilbake (snart 10 år) og koser meg mer og mer.. Det å få være en del av designteamet til Papirdesign må jeg bare si er helt fantastisk, og jeg må fortsatt sjekke om jeg ikke bare har drømt alt sammen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og jobbe sammen med et fantast designteam.



Produkter brukt på bordkort:
Dies: PD 15130 PD 16202 
Blomster: Nr. 186 
Stempel: PD 13790 
Annet: Perler - Gammelrosa, rosa og lilla
Produkter brukt kort
Ark: PD 17297 - Dagen er din - Blomsterbukett
Dies: PD 16170, PD 15056, PD 15134 
Blomster: Nr. 150, 130, 181, 191, 186, 188, 46, 32 og 71
Stempel: PD 14926
Annet: Silkebånd - rosa konfirmant
Perler - Gammelrosa

GIVE AWAY

I forbindelse med nytt kreativt team, har dere mulighet å vinne mange flotte premier. Hver enkelt designer har en liten give away i deres blogg. For å vinne, må du legge igjen en hyggelig hilsen hos de designerne du besøker, i tillegg må du følge Papirdesigns blogg.

God helg fra alle oss :-)

3 kommentarer:

  1. Gratulerer med DT plass hos fantastiske Papirdesign.
    Blir spennende å følge deg.
    Klem Heidi:)

    SvarSlett
  2. Vert kjekt å fylja nye prosjekt :) Lukka til! :)

    SvarSlett