Februarutfordringen

søndag 13. oktober 2013

Gjestedesigner oktober #2

DT-jentene i scrapping.no har kost seg masse med Papirdesignprodukter siste tiden og i dag viser vi frem noe av det som Ann Kristin, Wenche J og  Linda har lagd..

The Dt-girls over at the scrap forum www.scrapping.no, received some products from Papirdesign, and we would like to showcase some of the projects they have made for us. Today we have picked out some of the stuff that Ann Kristin, Wenche J and Linda - aka Scratch have made...


På dette nydelige kortet har Ann Kristin brukt ark fra Lykke-serien. "En fugl i sitt hus",  "Blå pioner" og "Fulglekvitter". I tillegg har hun brukt blomster og chipboardstjerner.

Sjekk denne superkule penneholderen og notisboka..!
Arkene er hentet fra En herremann-serien og arkene heter "... med bart" og "... med headset". Rosene er også fra Papirdesign.

Dette kortet fant jeg inne i bloggen hennes, og synes det var så stilig at jeg måtte vise frem det også, når jeg først var i gang;-).
Arket heter "Låvevegg", og hun har også brukt et julestempel fra i fjor på tagen.


Wenche har lagd et kjempeflott og personlig konfirmasjonskort.
Arkene heter: ..."med headset", "... med sko" og "Livets vei". Også hun har brukt de flotte chipboardstjernene til papirdesign.

Siste kvinne ut i dag er Linda, og vi viser dere en layout og et kort hun har lagd med Lykke-serien.
Linda har også kost seg med Lykke-serien, og her har hun brukt "Fuglekvitter", "En fugl i sitt hus" og "Blå pioner".Hun har også brukt småblomster og et bånd fra Papirdesign.


Også på dette kortet er det brukt arket "fuglekvitter", "Blå pioner" og "med headset" i tillegg til roser og en chipboard.

Neste helg har vi enda mer å by på fra jentene i scrapping.no, så det er bare å glede seg. 
God søndag til dere alle.


1 kommentar: