Februarutfordringen

søndag 27. april 2008

Takk for en strålende helg...

Vi er bare så glade og lykkelige etter en strålende helg i Skedsmohallen. Dere supre kunder får oss bare til å fortsette å tro på det vi holder på med, og tro oss: Det skal vi... Responsen på vår nye kolleksjon har vært helt utrolig, og vi håper dere vil ha det like mye gøy med arkene som vi har hatt. Dette er vår tredje messe og absolutt den beste. Takk til dere alle sammen.

Marianne og Line

tirsdag 22. april 2008

Designteam søkes

Tiden går så alt for fort, og nå trenger vi hjelp fra dere flinke scrappere og kortlagere. Er du interessert i å bli en del av vårt design-team, send oss en mail til innen 1.mai. Vi ser frem til å høre fra deg :-)

Line og Marianne

mandag 21. april 2008

Bryllups-inspirasjon og litt til...

Nå nærmer det seg sesong for bryllup og hyggelige stunder. Har laget noen LO-er der bryllupsarkene fra vår nye kolleksjon er brukt. I tillegg er våre nye stempler brukt på gratulasjonskortet. Våre nye stempler er under produksjon, og vil komme i salg om ikke lenge. Blomstene er fra Prima. Takk for at du titter:-)

fredag 18. april 2008

Kreative stunder...

Da har vi hatt noen dager der vi har lekt oss med saks, papir og det en måtte trenge. Det er bare så morro å teste nye produkter, men litt rart når en selv har laget dem :-) Alt papir som er brukt på disse LO-ene, kommer fra vår siste kolleksjon. Arkene denne gang kan i større grad kombineres, og det er bare så kjekt og kult.

Takk for at du titter.

Marianne og Line

onsdag 16. april 2008

Vårkolleksjonen er her...


Da har vi fått 36 rykende ferske, flotte ark fra trykkeriet. Kolleksjonen inneholder ark innen bryllup, konfirmasjon, 17.mai, sommer, baby og mye mer. Arkene er selfølgelig syrefrie og passer perfekt til dine albumsider og personlige kort. Trykk her for å se hele vårkolleksjonen


Marianne og Line

søndag 13. april 2008

17.mai ark


Vår store folkefest og nasjonaldag kan i år feires med brask og bram. Ta masse bilder og forevige øyeblikkene for nå er det ikke noe problem å finne ark som passer perfekt til dine albumsider. Verdens første 17.mai kolleksjon er herved presentert, og er i salg fredag 18. april.

lørdag 12. april 2008

Bryllup
Da er våre nye ark i trykken, her kommer første sneak peak. Her viser vi
bryllupskolleksjonen, som består av syv ark i matchende farger og med
norsk tekst. I tillegg til disse arkene har vi flere go`biter innen baby, konfirmasjon, utdrikkingslag og mye mer. Takk for at du titter

Marianne og Line

mandag 7. april 2008

Nye produkter, snart i salgDa kan vi endelig vise dere litt av vår nye kolleksjon som kommer i salg i slutten av måneden.
Vi har hatt det veldig kjekt med å designe disse nye produktene, og vi kan med sikkerhet påstå
at dere kan glede dere... I tillegg til Clearstamps, kommer vi med nye flotte ark som passer til sommerens begivenheter.

Takk for at du titter

Marianne og Line