Februarutfordringen

fredag 11. juli 2008

Bryllupsinspirasjon

Monica tryller frem de lekreste kreasjoner, og nå kan du la deg inspirere om du er brud, familie eller gjest. I denne flotte serien har Monica brukt arkene "Bryllup", "1001 Hjerter" og "Evig din". I tillegg har hun brukt stemplene fra platen "Bryllup" og "Avlange bokstaver"

Tusen takk, Monica.
mandag 7. juli 2008

Flere kreative bidrag fra Lise

Her har Lise kuttet papp i størrelsen 9 x 9 cm som hun har trukket med arket "Glade striper". Deretter har hun brukt Crop-A-Dile for å lage hull i hjørnene. For å binde kubene sammen, har hun brukt "Scrappers Flos" i forskjellige farger. Stemplene er selfølgelig fra kalender-platen vår.
I tillegg har hun laget er kjempesøtt kort av arkene Lykkeliten og Lillemor, samt stempler fra "Kalender"

onsdag 2. juli 2008

Kort fra Lise Seivaag

Lise fikk med seg et par stempelplater, og dermed ble et kjempeflott kort laget på kun kort tid.

Denne søte, lille jenta heter Pernille, og hun har for anledningen på seg gul sommerkjole. De andre stemplene Lise brukt, er fra platen "Kalender".

Takk for at du titter.


Takk for kreativt og flott bidrag.

Ha en KONGEsommer...

Anneli har laget dette kule sommer-kortet til gutt, der hun har brukt stempelplatene "Petter" og "Kalender". I tillegg har hun brukt arkene "Glade striper" og "Blomster". Hun har klippet ut blomstene av arket og limt de på kortet. Enkelte plasser har hun hevet dem med 3d-puter. Hun har klart å få en skikkelig guttepreg på kortet, noe vi synes er kjempekult.
Tusen takk, Anneli, for kjempeflott bidrag.

Nye designbidrag fra Monica...

Se så kreativ Monica har vært med de nye stemplene våre. Kjempeflotte bidrag der hun har brukt stempelplatene "Gratulerer" og "Vår og sommer". Legg merke til at hun har stemplet "lykke" over "sommer" som blir Sommerlykke. Utrolig hva den dama får til:-) Vi får skikkelig sommerfølelse av disse kortene.
Tusen takk Monica for flotte bidrag.