Februarutfordringen

mandag 27. februar 2012

RÅÅÅÅÅSA


Når vi først er i det RÅSA hjørnet her inne, så kan kanskje jeg også dele en RÅÅÅSA lo laget av ark fra de to nye seriene.
Arkene heter "Ønsker for fremtiden", "Til deg" og "Broderi".
Blomster, blonde, swirls, halvperler og alfabetstickers er også Papirdesign, og de søte sommerfuglene er klippet ut av "Sommerfugler i magen".

onsdag 22. februar 2012

Rooosa på meg også!!


Jeg har også fått et nyyydelig tantebarn som jeg bare må scrappe bilder av! Første jenta (endelig...). Herman og Emilie serien passer perfekt. Jeg personlig falt veldig for "strikkemønsteret" på det ene arket. Hvorfor har ingen laget dette før? Det er jo ment for babybruk!!
Ark fra Herman og Emilie: Lillesøster, Broderi & Bamsefar, rosa. Jeg har også brukt forskjellige blomster fra Papirdesign. ♥♥ 
 Og jeg beklager Linn for at jeg legger ut samme dag som deg, men jeg reiser bort noen dager... Scroll ned så finner dere enda en layout med disse rosa arkene. :)

 Kristina

Herman og Emilie serien til en sukkersøt liten jente♥

Wii jeg har fått en baby igjen å scrappe. Og det er mitt nydelige vakre tantebarn. Gjett om det klødde i fingrene når jeg fikk denne kolleksjonen mellom fingrene. De var som skapt til å få fremhevet mitt skjønne tantebarn♥

Denne er inspirert av Nabon. Hun har laget en scrappevideo og jeg satt fasinert og fulgte med hvordan hun jobbet. Greit jeg har turt å knørve litt av papiret, men når jeg fikk se henne i aksjon. Ble jeg kjempegira. Her skulle det knørves og inkes og rives hihi! Det er superlenge siden jeg har scrappet en LO så kjenner jeg er litt rusten med å stæsje. Men PD  har så flott stæsj som passet bra til arkene:) 

 
Det meste av pynt på denne LOen er fra PD, utenom er litt emballasje (rosa kult eller hva hihi) og noen små roser. I tillegg måtte jeg ha litt tekstur ved å tørrembosse kantene og leke med stensilene mine sammens med glimmermist og molding paste.
Jeg liker jo og å grave i tidligere kolleksjoner fordi de bruker å passe hånd i hanske med de nye. Så bak bildet er fra et tag ark fra PD. Blondene er også fra PD. Teksten i rosa er fra et rub ons hefte jeg har hatt i minst fem år. Passet perfekt til den rosa bakgrunnen:)
 
 Arkene jeg har brukt fra er: Bakside Bamsefar, rosa, Bakside Broderi, Emilie  og svalene er fra vårkolleksjonen. Kalenderarket er fra Julekolleksjonen, bare mistet den rosa:) Den utklipte rosa stjernen er også fra en eldre kolleksjon med temaet vennskap.


Ønsker alle en kreativ uke videre, scrappeklem fra Linn

tirsdag 21. februar 2012

Kule gutteark og en gla`gutt..

Baksidene av de nye konfirmasjonsarkene består av tøffe ark som passer perfekt til tøffe gutter;-)
Jeg har brukt arkene "Klar til fest", "Ønsker for fremtiden", "Din dag", "Rutinert" og "Kjekt å ha".  Nye alfabetstickers er selvsagt også med;-)

mandag 20. februar 2012

Helgetreff

Lyst å være med å scrappe en hel helg i Bodø? Da er Helgetreffet noe for deg. Her møtes 60 -70 papirglade damer til scrapping og hygge helgen 16 - 18 mars. For påmelding, send mail til helgetreffet@gmail.com

https://www.facebook.com/helgetreffet

søndag 19. februar 2012

Spent frøken

De to nye kolleksjonene er opprinnelig til baby og konfirmant, men kan godt brukes til andre prosjekter også:-D. Her har jeg tatt noen av arkene med litt lilla i seg.
Arkene heter:
"Sommerfugler i magen"
"Til deg"
"Ønsker for fremtiden"
"Solveig"
Ellers er selvfølgelig alt av blomster, perleswirls, halvperler, blonder og alfabetstickers også fra Papirdesign.

(skisse er fra Creative Scrappers nye Ebook)

Baby-prosjekt

Endelig har jeg hatt tid til å kose meg med de nye papirene. :)
Jeg har laget en gaveboks til baby, fra den nye serien Herman og Emilie.
Jeg har brukt begge sidene av arkene Broderi og Emilie.
Kortet er festet direkte oppå gaveboksen med 3D-puter fra Papirdesign.
Jeg elsker disse putene, for de er ganske tykke, men samtidig faste, sånn at ikke de blir skviset flat i et album eller lignende. Fronten av kortet er pyntet med papirroser fra PD.


Inni kortet har jeg stemplet noen hyggelige ord fra en stempelplate, også fra PD.
Jeg har valgt å lage en tag for å skrive personlig hilsen på. 
Så slipper men å skrive direkte oppå boksen. 
I tagen har jeg festet et lite bånd fra PD, som det står En liten jente på.


Gaveesken består av 4 skuffer. Hver av skuffene er 2x4", så det er plass til litt oppi dem.
Selve konstruksjonen er laget av Bazzill, og måler 6,5"x6,5"
Topp og bunn er laget med to lag bazzill, hvor jeg har limt blonder mellom.


Jeg har brukt små roser som håndtak på skuffene.


Fronten på kortet er kun pyntet med noen få roser, for arket er så vakkert i seg selv.


Gleder meg til å lage mer med disse nydelige papirene.
Har også fått den nye Konfirmasjons-serien i hus, og de er så mye lekkert :)

Ha en flott søndag.

Klem,
Lise

lørdag 18. februar 2012

Viser frem her også jeg!

Liker så godt disse arkene, og har brukt de på denne Loen laget til paletten på The Color Room!


torsdag 16. februar 2012

Årsdagar...

Da kan vi stolt presentere ark til baby og bryllup med svensk tekst. Babyarkene er i serien Herman og Emilie, og bryllupsarkene passer til bryllupsserien som ble lansert for et år siden.

Til Konfirmanten...

Da er vi klare til konfirmasjon hos Papirdesign. Her er ni rykende, ferske, dobbeltsidige ark som passer perfekt til vårens store begivenheter. Arkene er laget i samme fargepallett som arkene i Herman og Emilie, så her er det bare å mikse i vei. Arkene sendes ut til butikker fra mandag i neste uke.

lørdag 11. februar 2012

Valentine, Bryllupsdag og en god venn kort♥

Jeg kan bare ikke skryte nok over alsidigheten til Papirdesign sine produkter. Det slo meg veldig klart her i forrige uke. Jeg tenkte hmm må få laget opp Valentine kort til mannen, og også et kort fordi vi har vært gift i sju år den 12 februar. I tillegg kjenner jeg noen som kunne trenge en liten oppmuntring i hverdagen akkurat nå. Og det som slo meg var at kolleksjonene til Papirdesign dekket glatt dette behovet. Min mamma må jo få morskort også, og det har jo og Papirdesign så det blir jo lett som en plett å få laget :)Både med tanke på stempler, mønsterark og ikke minst pynt. Nå i tillegg kommer det herlige alfabeter. Line overgår seg selv ved hver ny kolleksjon. Snakk om å være beæret og takknemlig får å få lov å være DT for et så flott firma. (ja jeg sier det ofte men kan ikke si det ofte nok hihihi)

Så her kommer tre veldig forskjellige kort fra meg hihi. Som sagt Papirdesign dekker det meste:)
På dette kortet over har jeg brukt mønsterarkene: Lykke til og Fioler er blå. Som jeg har framhevet med PD limputer. De turkise hjertene er fiberpaste som jeg har malt turkis og klippet ut. Jeg har også brukt av de lekre halvperlene til PD. De sitter kjempegodt og man kan også flytte justere dem litt uten at de sitter for hardt fast med en gang. Har brukt noen pakker til nå og har tenkt å fortsette med det:) I tillegg har jeg brukt et av de vakre stjernestemplene jeg aldri får nok av:)

På dette kortet er det ikke så mye mønsterark brukt, men hjertene og endene under teksten er fra baksiden av arket Englesang. Alt av stempler utenom bakgrunnstempelet er fra Papirdesign. Et tips jeg vil gi om slips stempelet. Jeg har delt det slik at jeg kan bruke slipset og rammen hver for seg eller sammen. Rammen i seg selv er bare rålekker. Jeg brukte den på Huskeboken jeg viste for en stund tilbake. Blingen som er brukt er også PD:)

 På dette siste kortet har jeg virkelig boltret meg i stæsj og lag på lag. Mønsterarkene er: PD 11584 Og du er like så - forside og bakside. Alt av blomster, halvperler og perleswirler og bånd er fra PD i tillegg til tekst stempelet:)

Da er det bare å glede seg til vi får begynne å leke med den nye kolleksjonen og de flotte alfabetene. Genialt med Æ, Ø, Å og i tillegg til tall. Jeg formelig kjenner det klør i fingrene *lykkedans*

Ha en flott kreativ helg alle sammen, nå har jeg fått endel av de nye arkene fra PD. Jippi sier jeg bare, ingen tvil om hva jeg skal gjøre i helgen hihi!

scrappeklem fra Linn♥

fredag 10. februar 2012

Kjærlighet

Om ikke lenge er det kjærlighetsdagen, så jeg ble motivert inne på en utfordringsblogg om å scrappe noe i kjærlighetens ånd. Da passet jo nye rosa papirer og masse rosa blomser og bling godt;-)
Jeg har brukt begge sider av arket "Broderi", og litt av baksiden på "Bamsefar, rosa".
De små sommerfuglene er klippet ut av "Sommerfugler"

I tillegg har jeg brukt masse rosa, herlige blomster. Småblomstene er i likhet med arkene også helt nye.

Og så er det jo utrolig kjekt å ha fått stickers med Æ, Ø og Å da!
Blonder og perleswirls er også Papirdesign, mens de rosa paljettsakene er noe jeg har fått i en RAK fra Nabon;-)

Ønsker alle en kjærlig helg;-)

Enda en snik titt...


torsdag 9. februar 2012

Layout med nye ark

Jeg ble litt ekstra glad da jeg fant en kjempelekker gul bakside på en av de nye babyarkene, for jeg ELSKER å scrappe med gult!
Dette er baksiden til "Liten sjåfør"

Sommerfuglene er klippet ut av arket "Sommerfugler"

                           og jeg har brukt flere nye blomster i tillegg til halvperler og perleswirls.

Ha en flott torsdagskveld!

tirsdag 7. februar 2012

Deilige alfabeter

Jeg har vært bortreist noen dager, og har enda ikke fått tatt i bruk de nye papirene. Men jeg har brukt av de nye alfabetene. Elsker dem!!! Perfekt størrelse. De kun brukes både til tittel og til undertekst.
De har æ,ø og å!! og de finnes i maaaange nydelige farger.

På mine prosjekter har jeg brukt de to lilla nyansene.
Først en LO, med diverse papirer fra tidligere. Ingrid (begge sider) og Solveig.
Blomster og swirler også fra Papirdesign.
Og deilige alfabeter :)


Her har jeg brukt arket Mormors Hage, på en bok jeg har laget med Bind-it-all.
Det er en bok for å holde rede på årets prosjekter.
Også her har jeg brukt de nye alfabetene. De har tall også... :)


Gleder meg virkelig til å ta fatt på de nye arkene.

Ha en fin kveld :)

Klem,
Lise

mandag 6. februar 2012

Babykort


Man må vel kunne si at babykolleksjonen er vellykket når det medfører plutselige babydrømmer hos ei som egentlig føler seg veldig ferdig med akkurat det...

Jeg fant ut at det var bedre å finne frem gamle babybilder og heller lage kort med de nye supersøte papirene, og først ut ble guttearkene. Her er første babykort fra mitt hold.


Arkene som er brukt her heter "Liten sjåfør" og "Små tær".
Jeg har funnet frem babystemplene, masse blomster og perleswirls. 

Arkene sendes vel ut i disse dager, så de er straks i en butikk eller nettbutikk nær deg;-)..

Bruk av nye bokstaver

Så dere de nye bokstavene som Line har laget?
På denne loen som er laget for Creative Scrappers, har jeg brukt de hvite.
Jeg har brukt arkene "Svalene er søte", "og du er like så", og "Turkis", i tillegg til 3D-puter.

søndag 5. februar 2012

Snik titt...


Nå er det ikke lenge før dere kan boltre dere i mange E-er, A-er og ikke minst ÆØÅ

lørdag 4. februar 2012

Litt knæsje farger

Jeg har blitt litt frelst på farger med litt "smell" i, og arket "Turkis" som kom i fjor vår er skikkelig diggbart. Denne gangen har jeg brukt begge sider av "Turkis" sammen med et ark fra en annen produsent på en prosjekt-12 layout.
Er ikke den fargen bare lekker??

torsdag 2. februar 2012

Mens vi venter på babyarkene...

Nå gleder jeg meg veldig til de nye papirene og alt det andre lekre kommer, og i mellomtiden har jeg laget et enkelt restepapirkort.

Materialliste Papirdesign:
Bukett, utklipp fra "bukett"
Roser, blader og roseknopper
Perleswirl
stempel
3D-puter
Annet:
bazzil, ramme og charms fra Kort&Godt, sew-binding.