Februarutfordringen

onsdag 31. oktober 2012

Søteste jenta, og veldig søte blomster

Jeg har sagt i et tidligere innlegg at jeg er helfrelst i de nye pionblomstene til Papirdesign - og i sukkersøt rosa er de jo bare til å spise opp!!
Arket "Strie" er også flittig brukt den siste tiden.
Alle blomster, swirls og stempel er også fra Papirdesign.

Et bilde til av de søte blomstene...

tirsdag 30. oktober 2012

Barnedåp

Endelig kan vi presentere nye ark til barnedåpen. Denne gangen kommer arkene i rosa, blå og beige. Så da er det bare å sette igang produksjon av invitasjoner, bordkort og takkekort for de som har behov for det.

Ha en strålende dag i vinterværet. Vi koser oss "glugg ihjel" med snøen i nord :-)mandag 29. oktober 2012

Nissebesøk

Denne lagde jeg på treffet forrige helg.
Jeg har brukt arkene Julestrømpe, Førjulstid, Vennlig hilsen og Munter Melodi.
Chipboardhjerter og God Jul-chipboard er også fra Papirdesign.Ha en fin kveld.

Klem,
Lise

søndag 28. oktober 2012

Fjorårets julebilder - med nye papirer

Vi har ikke kommet i gang med årets julefotografering enda, men her er fjorårets bilder med årets julepapirer.
Jeg har brukt arkene "Duften av jul" og "Julebukk".

I tillegg har jeg brukt noen av de nye julestemplene, bånd, blomster, blader, halvperler, alfabetstickers og chipboard - alt fra Papirdesign.

Jeg benyttet tiden godt på scrappetreff forrige helg, så det dukker nok opp mer om ikke lenge..
God helg så lenge.

lørdag 27. oktober 2012

Papirpose

Heisann!

Etter å ha bretta tilstrekkelig mange ganger på en gråpapirpose kom jeg fram til ei løsning som kunne være kul å bruke til kort. Det oppstod ei lomme med plass til en tag. Syntes det var så artig å lage dette kortet at jeg har forsøk flere alternative løsninger. Dette er et av de.

Papirene jeg har brukt er fra Naturligvis-serien/Dongeri, og et vinterark som heter Frost
Ellers har jeg brukt chipboardstjerner- Drøm , og bånd fra båndpakken Kul

Synes Dongeri-arket er råkult. Dongerimøster på ene siden, og dongerilommer, nagler, tagger, med mere på den andre! Stilig rett og slett :-) Gir mye rom for kreativ lek, og det liker vi!

Ha en fin lørdag :-)
Scrappelklem fra Cathrine

Beautiful Dream

Mens den første snøen allerede har regnet bort i Bodø, har jeg drømt meg tilbake til en av de få solfyllte sommerdagene vi fikk i sommer. Har dere sett de utrolig søte Pion-blomstene som Papirdesign har kommet med?? I`m in love <3 p="p">
Arket heter "Sommerfugler", og ellers har jeg brukt masse Papirdesign blomster, og chipboard-hjerter.


fredag 26. oktober 2012

Kalender


Årets julegaveproduksjon er i gang. En kalender er bestandig kjekt å gi bort, det er noe alle har bruk for. På denne har jeg brukt en canvas som utgangspungt. Arket Bukett har jeg pusset i kantene slik at det får et slitt uttykk. Litt maling er "klæsjet" litt her og der og så har jeg pyntet med blomster og bling fra Papirdesign. Selve kalenderen er satt i en lomme som jeg har laget av plast. Diktet er stemplet på vanlig kartong og satt på 3d puter. Til slutt har jeg pyntet med blonder. Kalenderen er laget slik at en kan bruke den år etter år. Det er bare å bytte ut selve kalenderarket, så har du en tipp topp kalender i årene fremover.

God helg:-)


tirsdag 23. oktober 2012

I believe in pink

Mønsterarkene jeg har brukt heter "Treverk" og "God Sommer". 
Og så er det så klart mye mer snadder fra Papirdesign, som stjernene, rosene og perlene. 

Planen var egentlig å starte på julearkene, de ligger klare, men så var det noe som ikke stemte helt - det er jo bare oktober. Men snart... 
Jeg gleder meg spesielt mye til å stemple med de nye julemotivene. 

mandag 22. oktober 2012

LO "Julen er her"

Mønsterarket Strie er bare så gøy å jobbe med. Det har så mange bruksområder at jeg kjenner det klør i fingrene :) Begge sidene er rålekre. Så har jeg brukt av arkene: Julesopp, Julerose. Jeg har også brukt fra tidligere kolleksjoner av juleark. Alt brukt på denne Loen utenom søm og lim er Papirdesign ♥ Tittelen Julen er her, er et nyyydelig stempel som kom nå. Tag'en, Til fra sirkelen og Må ikke åpnes sirkelen er alle flotte stempeler fra Papirdesign. Har jeg sagt hvor glad jeg er i Papirdesign sine stempler♥ Ordet Desember er også PD hihi. Det er et utrolig alsidig kalender stempelbrett, som jeg har brukt mye til mange anledninger. Se så flotte de halvperlene passet til fargene.Love it!
 Jeg har også brukt av arkene: Treverk og Bygdetun. Som passer perfekt til treverks bakgrunnen som er på bildet. Bygdetun er den brunlige og Treverk den mere grå :)
Chipboard stjernene er og en stor favoritt. Her har jeg kledd en med lin og pyntet den litt. Slik at den passet til det flotte strie arket.

Det var så herlig å lage LOer igjen. Det har blitt litt for lite av det. Men nå har jeg fått varmen i meg, så flere kommer :)

Ha en flott uke alle sammen♥ Scrappehilsen fra Linn:)

fredag 19. oktober 2012

"Kuleste Jenta"

Hei alle sammen, det er Bente her med mitt förste egne inlegg.
Vil aller först bare passe på å si tusen takk till söte Line for at jeg får väre med på laget hennes og kose meg med de fine Papirdesign-produktene!! Jeg ble bare sååå glad og kjempestolt da hun spurte! 
Jag lover det vill bli maaange inlegg her i bloggen! :-) Her har jeg blandet litt av hvert av gammelt og nytt. 
Det finns bare såå mange fine papir og velge blandt. 
Det er jo ikke sånn at man alltid må blande bare det som hörer til samme kolleksjon.


Jeg har tegnet av ett lokk for å få den runde formen på bildene mine. 
Ingen av dies'ene i skuffen  hadde rett störrelse. 
Og så har jeg dessuten brukt to störrelser på doilies for å framheve bildene litt.


Den söte lyseblå blonden har jeg brukt delvis for å ramme in den mitterste panelen av mönsterpapir i bakgrunnen og til denne lille slöyfa. Jeg har bare lagt en klikk lim og dyttet ner slöyfa i den.
Sånne fine bånd gir liv till layouten og kan jo brukes på så mange måter.


Som dere kan se så har jeg riktig slöst med godsakene her og bare nyter av å se alle disse blomster og perler. Det er sånt som gjör ett scrapper-hjerte lykkelig!
Hönsenetting-mönsteret i bakgrunnen har jeg laget med en stencil og gesso.


 Noen fine stjerner fra den blå pakken fikk også väre med. 
De er akkurat passe store for å passe inn litt her og der. I den pakken er de fleste stjernene blå, men noen er også röde  eller gule.


For å skape litt mer lager på lager intrykk har jeg klippt ut blomster fra att av motiv-arken. Disse har jeg satt fast med små lim-puter så de kommer opp litt. Jeg liker godt blandingen av 'flate' og opphöyde blomster. For meg blir det liksom litt mer intressant å se på.


Til tittelen har jeg brukt en Tim Hiltz die og trykkt ut bostaver i et mönsterpapir.

Her er en mer detaljert liste over hva jeg har brukt:

PD 10538 Julebukk
PD 11569 Mamma
PD 12703 Beige kalender 2013
PD 090315 Mors lille hage
PD 10606 Blomster (klippeark)
PD 631 Stjerner, dröm
Dessuten swirls, masse blomster og halvperler.

Takk for denne gangen. Håper dere kan kose dere denne helgen med mye scrapping!
Klem!

onsdag 10. oktober 2012

Julestemningen nærmer seg- julekort produksjonen er i gang♥

Her har jeg virkelig begynt å kose meg med julearkene. Er så mange fine at jeg sliter med å velge hva å bruke hihi! Blir litt sånn utålmodig og vil bruke alle på en gang. Snakk om å ha det koselig eller hva hihi!
På begge kortene har jeg brukt av mønsterarkene: Julesopp, Julestrømpe og Hjertesukk. I tillegg har jeg brukt av de nye vakre stemplene til PD. Blandt annet grenene du ser på venstre side under PD rosene er et av stemplene. DET kommer til å bli brukt mye! Chipboard hjertet er og PD, hvor jeg har overført mønsterarket Julestrømpe for å gi hjertet litt rustikk utseende. Båndet er såklart også PD, det er så vakkert♥ 
I tillegg til mønsterarkene har jeg her brukt det geniale Tag stempelet som PD nå har designet. Julehilsen er og et nytt julestempel og se hvor godt chipboard stjernen passer til julekolleksjonen. For ikke å snakke om det lekre røde stjernebåndet. Å lage julekort i år er virkelig en fornøyelse :)

Scrappehilsen fra Linn

mandag 8. oktober 2012

Velkommen til Bente Fagerberg

Det er med stor glede vi kan presentere Bente Fagerberg som ny designer hos Papirdesign. Bente bor sør i Sverige, har tre flotte jenter på 10, 16 og 19 år. Hun er lykkelig gift og elsker kreative sysler som scrapbooking, foto, sying også videre.


Når jeg ser disse utrolig flotte LOene hun har laget, kan jeg bare glede meg til fortsettelsen. Ta gjerne et besøk i bloggen hennes, der er det lett å blir inspirert. Hun lager utrolig mye flott.

 Tusen takk for nydelige bidrag og VELKOMMEN som designer, Bente.


søndag 7. oktober 2012

Henriks første julestrømpe

Nok en jule-LO. Her er det flust av julebilder å ta av :)
Denne er som tittelen sier fra Henriks første julestrømpe.
Jeg har brukt arkene Hjertesukk og Julestrømpe (begge sider)
Klistrealfa og halvperler fra Papirdesign
"Splætt"-stempelet  er fra Tim Holtz og punchen fra M.StewartHåper du har en flott søndag.

Klem,
Lise

mandag 1. oktober 2012

Dåpskort

Hei!

Tenkte å vise dere et dåpskort jeg har laget der jeg har brukt papirer fra Herman og Emilie-serien. Arkene jeg har brukt heter Bamsefar, Ti små tær og Liten sjåfør. Er helt forgapt i disse mønsterarkene. De er så utrolig søte  


Jeg har også brukt Halvperler, blå. Chipboard-stjernene har jeg fått helt dilla på! Her har jeg brukt Drøm. Blomster er et must ;-) så til dette kortet brukte jeg Krysantemum, blå/mørkblå og hvit.
Stemplene er fra Stempelgleder.


Ha en fin dag alle sammen!

Kreative tanker fra Cathrine.