Februarutfordringen

mandag 26. oktober 2009

Nydelige bidrag fra Lise

Lise har laget disse flotte bidragene av årets julekolleksjon. Dette var virkelig flott å hvile øynene på, fikk følelsen av god, gammeldags juletradisjon. Hun har brukt arkene "Julehilsen", "Englesang", "Kanelstang" og "Kristorn" på kortet. Stemplet hun har brukt er også fra Papirdesign, men rakk ikke årets deadline. Men jul blir det jo til neste år også:-).


Disse utrolig søte boksene er håndlaget og dekorert med ark fra årets julekolleksjon. Disse er flotte å dekorere julehuset ditt med, når den tid kommer... Hun har brukt arkene "Drømmer", "Karens Jul", "Julehilsen", "Kanelstang", "Englesang" og "Kristorn". Hun har svertet kantene med stempelsverte og brukt hamp som sløyfedekor.

Tusen takk, Lise. Kjempeflotte bidrag!

Takk for titten

søndag 25. oktober 2009

Papirdesign har sponset Hjertelaget

De fleste av dere har hørt om Hjertelaget, Papir i Hjertets designteam. Tilsammen er de 10 veldig dyktige fra vårt langstrakte land, og de omfatter det meste av stiler og trender. Flere ganger har de brukt Papirdesigns produkter til å lage flotte LO-er, kort og andre kreative ting, og det er en fornøyelse å se hva de lager. Her er en liten smakebit av det de har laget med Papirdesigns siste julekolleksjon. Det er virkelig verdt å ta en titt i galleriet deres. Masse god inspirasjon og tips til årets juleproduksjon.

Tusen takk til alle i Hjertelaget. Dere er superdyktige

LO av Linda Salte


Kort av Anne Kristine S. Holt


LO av Carrin Sofie Wilhelmsen

søndag 11. oktober 2009

Nydelige bidrag fra Monica

2010 nærmer seg med stormskritt, og Monica har laget denne utrolig flotte kalenderen. Monica har en egen og unik måte å pynte tingene sine på, og man blir like imponert hver gang. Her har hun brukt arkene "mens vi venter" og "kalender 2010" fra Papirdesigns siste kolleksjon.I tillegg har hun laget en boks og et nydelig kort med dåpsarkene og stemplene som ble lansert i høst. Med så mange flotte dåpsbidrag som lages nå om dagen, blir ønsket om å delta i dåpsselskap bare større og større.
Tusen takk, Monica for flotte og inspirerende bidrag.torsdag 8. oktober 2009

Til dere som bor i Bodø og omeng

Papirdesign har flyttet kontor og befinner seg nå i
Storgata 31 i Bodø. Dette er på skrå over gata av China Garden,
litt lengre opp mot snippen.

Ønsker du å komme innom er jeg der

Mandag 11- 16
Tirsdag 11 - 16
Onsdag stengt
Torsdag 16 - 18
Fredag 11 - 16

Det hadde vært hyggelig å se deg:-)

onsdag 7. oktober 2009

Nydelig boks fra Lise

Lise er ekspert på disse nydelige boksene, og alle blir bare like fine. Her har hun brukt arket "Emma" og stempler fra stempelplaten "Babystempel". For å lage det flotte lokket og bunnen, har hun brukt spellbinders. Ellers har hun blant annet pyntet med blomster fra Prima.

Tusen takk, Lise og takk for besøket:-)

torsdag 1. oktober 2009

Flotte bidrag fra Anneli

Anneli har brukt barnedåpsarkene og laget bordkort og en LO. Hun har også brukt stempel fra den nye babyplaten: Barnedåp.

Tusen takk, Anneli og takk for at du titter