Februarutfordringen

fredag 26. mars 2010

God Påske


Da er det påskeferie for mange, og fjellet venter med herlig snø og forhåpentligvis fint vær. Håper dere alle får en fin feiring sammen med venner og familie.

Denne søte gaveposen er laget av Kari Nilson. Hun har brukt arket "vårtegn" og et stempel som jeg har laget for anledningen.

GOD PÅSKE

onsdag 24. mars 2010

Ny kolleksjon på vei...

Da er vårens nye ark sendt i trykken, og denne gangen ble det totalt 18 nye design. Det er mange maskuline nyheter på vei, men også blomster og sommerfugler til de som liker det. Konfirmasjon for gutter og jenter nærmer seg, og arkene passer ypperlig til disse anledningene.

Takk for titten

Konfirmasjonskort

Rita Henriksen har laget dette flotte kortet til konfirmasjon. I hennes tilfelle skal dette brukes til innbydelse, men det enger seg veldig bra som gratulasjonskort også. Skjortekragen holdes sammen av magneter, og en personlig hilsen kan skrives ved å åpne opp vesten i toppen. Under knappene på jakken har hun også satt magneter, så kortet holdes fint sammen.

Tusen takk, Rita.tirsdag 23. mars 2010

Scrapping the Music

Papirdesign har sponset Scrapping the Music, og "musikkdamene" har gjort en super jobb med det de fikk. I bloggen deres finner du kort og LO-er laget med Pelle-arkene, i tillegg til andre spennende prosjekter. Det er verdt å ta en titt

Tusen takk til STM

Monica har laget dette flotte dørskiltet


Ellen Karin har laget denne herlige LOen


Wenche har laget dette kjempeflotte kortet


Takk for titten:-)

tirsdag 16. mars 2010

Oppfinnsomme Linn

Her kommer noen nye kreative løsninger fra Linn. Hun har brukt de nye Pelle-stemplene på krympeplast og laget en nøkkelring. I tillegg har hun laget en flott LO med byens tøffeste Pelle og to kort. Alle prosjektene er laget med produkter fra Pelle Politibil.

Takk for titten, og takk til Linn for flotte bidrag