Februarutfordringen

tirsdag 9. desember 2008

Nytt bidrag fra Linn

Linn har laget dette flotte juletreet, hun er bare så kreativ den jenta. Hun har brukt arket "Høstruter" som base og laget pynt med arkene "Juleevangeliet", "Forventning" og "Klippe, klippe, klippe".

Tusen takk, Linn.lørdag 6. desember 2008

Velkommen til Lise, og nye ark og stempler...

Papirdesign har vært så heldig å få Lise Seivåg som nytt medlem i designteamet. Lise er en kjempeflink og erfaren scrapper, bor i Bodø, har to skjønne barn og gift med Tron. Hun brenner for hobbyen, er kreativ som få og finner løsninger på det meste. Hennes første oppdrag har vært å lage noe av den nye kolleksjonen "Valentin". Her ser dere resultatet.

Velkommen Lise, og tusen takk for ditt første bidrag
>

strong>


BESTEFORELDRE

I tillegg er kolleksjonen "Besteforeldre" ute nå. Den består av tre forskjellige ark som er "delt" i fire. Mønsteret er likt på alle arkene, men skriften varierer med "Mormor og Morfar", "Farmor og Farfar" og "Bestemor og Bestefar"IKKE NOK MED DET...

Til slutt de nye tekststemplene. Hver stempel er designet slik at trykket passer i en 1 1/2" puncher. Veldig praktisk og kjekt.


mandag 1. desember 2008

Bidrag fra Anneli

Anneli har laget dette vakre, morsomme kortet som du kan ha en CD-plate i. Kjempesmart å gi bort til besteforeldre, tanter og onkler. Her kan du brenne favorittbildene fra året som har gått.

Hun har brukt arkene "Isblå", "Sledetur" og "Snøvær" i tillegg til et av julestemplene.

Tusen takk, Anneli.