Februarutfordringen

tirsdag 28. februar 2017

SØTT ESKEKORT

Her er jeg igjen! :)

Dette blir mitt første innlegg som designer for Papirdesign sitt nye designteam ♥ 

For en ære å få være med enda et år, og ikke minst å få lov til å fronte så fantastiske produkter! 
Jeg håper jeg kan være med på å inspirere dere lesere og vise frem produktene fra sin beste side :) 
Prosjektet jeg vil vise dere i dag er et eskekort. Det er et kort som er supert til gavekort, pengegaver, smykker og andre småting. 


Kortet er pyntet med nydelige ark, blomster og chipboard ♥ 


Innsiden er pyntet enkelt med stempler og skrivefelt. 

Produkter:
Ark: PD 16140 Muligheter - Online, PD16141 Muligheter - Roseduft 
Blomster: Asalea - Hvit, Asalea - Rosa, Tulipaner - Hvit, Hortensia - Rosa 
Stempel: PD 13783 - Fordi, PD13812 - Rosa
Annet: PD 16162 Utstansede ord - Hipp Hurra, Kakeserviett - 14 cm, Halvperler - hvit, Glitterchipboard - hjerte


Tusen takk for at du tittet og velkommen tilbake :)
Håper du fikk inspirasjon til å være kreativ.

Klem fra

mandag 27. februar 2017

Bordkort til konfirmasjon

Når våren kommer er det klart for konfirmasjoner rundt om i det ganske land og her kommer inspirasjon til bordkort fra meg.

Jeg har brukt noen krafttags som jeg har brettet i to og deretter sprayet med maling.
De utstansede figurene er "kalket" med fargede kritt.


Produkter
Dies: PD 16170 Dies Dame, PD 16169 Dies Mann
Annet: Artikkel 867 Dotter Rosa, Artikkel 865 Dotter brun(fra rød pakke)
Klistremerker: PD 14933 Stickers, Black, PD 14934 Stickers Pink, PD 14936 Stickers Bluesøndag 26. februar 2017

Kreativt team, Kristine

Sist men ikke minst, Kristine Henanger. Kristine har vært med i Papirdesignfamilien i to år allerede. Hun er nå bloggansvarlig og holder oversikt over utfordringer, konkuranser og blogginnlegg. Hun gjør en utrolig viktig jobb og vi er veldig glade for innsatsen hun legger ned. I tillegg lager hun de mest fantastiske papirkreasjonene. Papirdesign er evig takknemlig for den jobben hun gjør, så dobbel velkommen Kristine :-) Vi gleder oss til fortsettelsen, du er super!


 
Jeg heter Kristine, er 27 år og alenemamma til en godgutt på 7 år.  Sammen bor vi på en liten plass utenfor Bergen, og til vanlig er jeg lærerstudent.  Scrapping har vært min store lidenskap og hobby siden 2009, snakk om å være hektet! hehe  For det meste lager jeg layouts og kort, men jeg lager litt esker, kurver, gaver og annet gøy innimellom. Tror ikke helt at jeg har EN scrappestil, heller mange! Litt cluster, litt shabby chic, litt mixed media og litt av alt ;)  En herlig røre - akkurat sånn jeg liker det :) Jeg gleder meg veldig til et nytt år med Papirdesign teamet,  og håper jeg kan være med å inspirere dere til å være kreative. Dette blir spennende! ♥ Klem Kristine


Produkter:
Ark: PD17284 Velkommen lille venn - klovnestreker, PD17273 Velkommen lille venn - Snuppen,
PD17276 Velkommen lille venn - Smokk, PD17274 Velkommen lille venn - Øyenstein
Stempel: PD13771 Piler, PD13788 Bakgrunner, PD13766 Ekte venner, PD13798 Pad og Pod, PD13772 ABC,
PD13805 Tall, PD13776 Chevron
Annet: PD15045 Klistremerker - Moroklumpen, PD14939 Klistremerker - Hverdag,
PD16163 Utstansede figurer - stjerner, 3D limputer

Kreativt team, Ida og Merete

Da vil vil gjerne ønske to nye, flinke damer fra nord velkommen til vår kreative verden. Ida Kristin Dølmo og Merete Kildal Jaklin er de to neste designerne ut og forventningen er store :-). Det er bestandig kjekt å bli kjent med nye fjes, og med disse tror vi at kreativiteten vil blomstre fra nord til sør. Velkommen begge to. Vi gleder oss <3

 
Hei! Jeg heter Ida Kristin Dølmo, er 28 år og bor i Bodø. Jeg har scrappet "hele" livet, men i helt andre former enn i dag. Det var først i 2013 at hobbyen skjøt fart, og jeg kjøpte inn mengder med stempler, blomster, mønsterark og pynt. Siden den gang har jeg scrappet for hobbybutikkene TreL, Hjertero og FrkS, og nå er jeg så heldig å få være en del av Papirdesign sitt design-team! Jeg gleder meg veldig til å vise fram alle de lekre produktene som Papirdesign har å by på :-)


Ark: PD 17290 God nok og PD 17285 Tuttelutt
Dies: PD 16202 Dies ramme
Blomster: Kirsebærblomst mørk lilla, store roser lilla 3,5 cm, søte blomster blå og søte blomster hvit Stempel: PD 13776 Chevron og PD 14964 Nesten mann
Annet: 3D-puter og dotterJeg heter Merete Kildahl Jaklin, bor på øya Senja i Troms fylke. Jeg er gift,  har tre voksne barn og to barnebarn. Kortlaging har jeg holdt på med i noen år nå, og det er min store lidenskap. Blomster og blonder i shabby stil står nok mitt hjerte nærmest. Jeg er kjempeglad for å være tatt ut  i dt-teamet til Papirdesign.  Produktene er kjempeflotte, og det samme er "sjefen" Line. Nå gleder jeg meg veldig til dette nye scrappeåret i 2017. I tillegg til Papirdesign, er jeg designer hos Stempelglede.

Produktliste:
Ark: Bamse brakar PD17281, Snuppi PD17283
Dies: Ramme PD16202, Dåp PD15132
Babyjentebånd
Alfabet i babyrosa
Rosa dotter
Hvit swirl
Blomster: kirsebærblomster, søte blomster, hortensia og roser.

BESØK DESIGNERNES BLOGG OG VINN FLOTTE PREMIER

lørdag 25. februar 2017

Kreativt team, Cathrine og Torill

Dyktige Cathrine Sandvik og Torill Fossum Stavnes er de to neste damene ut. Cathrine er vi godt kjent med, og hun tryller frem de vakreste ting hele tiden. Torill er en allsidig, superflink srapper som vi ønsker hjertelig velkommen til teamet. Det blir så spennende å se hva dere skal kreere fremover. Heldige Papirdesign som har dere med på laget ❤︎Jeg heter Cathrine, er 43 år og kommer fra Bodø. Scrapping er en stor og viktig del av livet mitt, og jeg koser meg hver eneste dag på hobbyrommet mitt. Stilen min er stort sett shabby chic, romantisk og sart. Jeg elsker blomster, blonder og lag på lag av papir. Hjemme eksprimenterer jeg ganske mye med mange ulike stilarter. Det er så gøy å utfordre seg selv innimellom! Jeg er så utrolig heldig å fått lov til å fortsette i Papirdesigns kreative team sammen med fantastiske damer, og er utrolig takknemlig for den tilliten jeg har fått. Nå gleder jeg meg bare til enda et år med kvalitetsproduktene til Papirdesign!


Produkter fra Papirdesign:

Ark:
Dagen er din - Blomsterbukett PD17297
Velkommen lille venn - Tuttelutt PD17285
Velkommen lille venn - Bamse Brakar PD17281
Stempel:
Til henne PD14960
Blomster:
Pioner, små og store roser, små knopper.
Annet:
Klippeark - Vakre damer PD14901Jeg er Torill Fossum Stamnes, og jeg bor i Steinkjer. Jeg er 44 år og gift og mor til 2 gutter (16 og 13 år). Jeg jobber som pedagogisk leder i en kommunal barnehage. Jeg er glad i å trene og scrappe på fritiden. Jeg har lekt med denne hobbyen i ca 16 år. Det startet med LOer og kun album, men nå går det mest i kort, tags, atc og art journal. Så jeg koser meg med mange retninger innenfor hobbyen

Jeg elsker blomster, og når jeg lager kort blir d mye lag på lag og blomster! Jeg kan lage enkle kort og synes det er gøy også - men koser meg mest når jeg får putle og pirke.

Jeg har bl.a vært designer for Scrappehuset, og Ett Trykk. Nå er jeg med i teamet til Scrapomania. Jeg liker godt å jobbe i slike team - og er skikkelig glad for at jeg ble valgt til dette kreative teamet. Gleder meg til nye utfordringer!

Ark:  
Dagen er din - fotballfan.
Muligheter - omfavn gleden.
Muligheter  - vår i luften.
Til ettertanke - fuglesang i vinterskogen.
Stempel: 
Når du blir gammel.
Dagen i dag er en gave.
Blomster: 
Roseknopper - blå, roser og blomster
Annet: 
Perler - gule
Gul blonde


BESØK BLOGGEN TIL DESIGNERNE OG LEGG IGJEN EN HYGGELIG KOMMENTAR. HVIS DU I TILLEGG FØLGER BLOGGEN TIL PAPIRDESIGN, ER DU MED I TREKNINGEN AV FLOTTE PREMIER

Kreativt team, Elin og Renate

Vårt kreative team blir stadig større og bedre. Hurra for oss :-). Her kommer en ny og en dere kjenner godt til fra før, og sammen med de andre begynner dette å bli veldig, veldig bra.  Elin Venge er ny hos oss men ikke i "gamet". Hun er en erfaren scrapper, og det skal bli utrolig artig å følge henne fremover. Hjertelig velkommen til oss, Elin. Vi gleder oss <3


Elin Venge heter jeg, født og oppvokst i vår vakre hovedstad, men jeg har bodd så mange andre steder rundt om i verden at det er flere steder jeg kaller "hjemme". Min bestevenninne introduserte meg for scrapping for noen år siden og mente at denne hobbyen var noe for meg. Det var gøy der og da, men ikke noe jeg fortsatte med. En dag på høsten 2010 endret alt seg, jeg kjøpte mine første Copic-tusjer. Da var det gjort - jeg ble hekta. Siden den gang har samlingen tusjer, papir og andre scrappesaker økt jevnt og trutt, og okkuperer nå et helt rom. Jeg storkoser meg på scrapperommet, enten jeg fargelegger movit, lager kort, eske, bretteting eller en og annen LO og PL-side. Fra før av er jeg med i designteamet til Copic Marker Norge, Mo Manning og Ett trykk, og jeg gleder meg virkelig til å starte jobben på dette teamet også - jeg følte meg superheldig da jeg fikk en gla'meldign på telefonen med spørsmål om jeg ikke kunne tenke meg å bli med her, og sånt takker man jo ikke nei til. Stilmessig vet jeg ikke helt hvor jeg havner, jeg hopper litt frem og tilbake mellom det helt enkle og lag på lag med masse stæsj. Klin og klæsj får ekspertene ta seg av, jeg hater å bli grisete på fingrene.

Jeg har laget et veldig enkelt kort denne gangen. Stempelet med trekantene skrek etter å bli stemplet og fargelagt. Dottene i guttefarger var inspirasjonen til fargevalgene mine, og vips hadde jeg et kort.
Produkter:
Stempler: 
PD 13790 Hei på deg
PD 41923 Du er flott
Annet: DotterRenate kjenner dere godt til :-). Hun er en scrapper som mestrer alt fra kort, bokser, LOer, tags, tøft og kult til vakkert og skjørt. Renate har vært sammen med oss i mange år, hun er pliktoppfyllende, hjelpsom og veldig, veldig snill, og vi gleder oss stadig til hennes nest prosjekt. 

Jeg heter Renate og er utdannet frisør og interiørkonsulent, og jobber til daglig i hobbybutikk. Bor i Bodø, med samboer og en sønn. Jeg begynte å scrappe i 2009, først så smått med noen julekort, men jeg ble fort bitt av basillen, og scrapper i dag alt mulig! Jeg har ingen fast stil, men liker variasjon og prøver derfor litt forskjellig. Det går nesten ikke en dag uten at jeg er innom scrapperommet, om ikke annet, så for noen minutter. Der tar jeg pause fra hverdagen, og får litt ro i sjela og utløp for kreativiteten. Det er en stor glede og ære for meg å få være med i Papirdesigns kreative team enda en sesong! Jeg takker for tilliten, og ser frem til å kreere og inspirere med nye papirprosjekter, lagd av verdens fineste produkter!  ♥ Papirdesign i mitt hjerte ♥


Produkter:
Ark PD 17294 Eksos og olje, PD 17287 Girl Power, PD 16146 Naturlivis, grå, PD 17266 Fotballfan
PD 17297 Blomsterbukett
Søte blomster, blå
Dies: PD 16211 Ramme 3HUSK GIVE AWAY I BLOGGENE TIL DET KREATIVE TEAMET

fredag 24. februar 2017

Kreativt team, Hilde og Linda

Da er vi kommet til dame nummer tre. Vi roper høyt HURRA for at denne dama fremdeles vil være sammen med oss fremover. Hilde inspirerer oss med hennes flotte prosjekter i kjent stil, og vi gleder oss til det som kommer :-)Jeg heter Hilde Røisehagen og er fra Raufoss. Jeg er så heldig å få være en del av teamet til Papirdesign. Jeg er utrolig takknemlig for at Line ønsker meg i sitt team enda ett år. Produktene til Papirdesign gjør meg kreativ, så de er en fryd å jobbe med. Jeg er inne i mitt 3 år som designer og gleder meg til å ta fatt på dette året . Og så får jeg håpe jeg kan inspirere mange der ute i papirverdenen.Produkter:
ark: PD 16138 Muligheter,Vakker PD 17283 Velkommen lille venn, Snuppi PD 17296 Dagen er din, Blomstereng
Klistremerker: PD 14931 Alfabet, lys blå. PD 15044 Frøken fryd


Linda Skottheim er ny i gjengen, og hun starter med to utrolig flotte bidrag. Vi er superstolt over å ha henne med i teamet, og det blir spennende å se hva hun skaper av våre produkter. Vi tviler ikke på at det blir bra, og vi ønsker henne et varmt velkommen <3


 

Hei alle sammen. Mitt navn er Linda Sandblåst Skotheim, og jeg går ofte under LindasS i papirverdenen. Jeg bor sammen med de to beste barna i verden (ja som alle andre har også jeg vært så heldig å få de to beste) og jeg elsker alt som har med papir å gjøre. Jeg startet med denne hobbyen for flere år tilbake (snart 10 år) og koser meg mer og mer.. Det å få være en del av designteamet til Papirdesign må jeg bare si er helt fantastisk, og jeg må fortsatt sjekke om jeg ikke bare har drømt alt sammen. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven og jobbe sammen med et fantast designteam.Produkter brukt på bordkort:
Dies: PD 15130 PD 16202 
Blomster: Nr. 186 
Stempel: PD 13790 
Annet: Perler - Gammelrosa, rosa og lilla
Produkter brukt kort
Ark: PD 17297 - Dagen er din - Blomsterbukett
Dies: PD 16170, PD 15056, PD 15134 
Blomster: Nr. 150, 130, 181, 191, 186, 188, 46, 32 og 71
Stempel: PD 14926
Annet: Silkebånd - rosa konfirmant
Perler - Gammelrosa

GIVE AWAY

I forbindelse med nytt kreativt team, har dere mulighet å vinne mange flotte premier. Hver enkelt designer har en liten give away i deres blogg. For å vinne, må du legge igjen en hyggelig hilsen hos de designerne du besøker, i tillegg må du følge Papirdesigns blogg.

God helg fra alle oss :-)

Kreativt team, Lene og Ann Kristin


Vårt nye kreative team er satt sammen, og gjett om vi gleder oss til å vise dere hvem vi har fått med på laget vårt. Vi er veldig fornøyd, stolt og forventningsfull til dette teamet, og håper at dere hjemme gleder dere like mye som oss.  I løpet av helga vil hele teamet bli presentert, så her er det bare å følge med.

Første dame ut er Lene Suhr som har vært sammen med oss i to år allerede. Lene var på vårt forrige team, og vi er strålende fornøyd med at hun vil fortsette et år til. Velkommen Lene, vi gleder oss :-)Jeg heter Lene Suhr, bor i vakre Alta og har drevet med papirhobby i mange, mange år. Jeg er gift og har en datter på 15 år. Min karriere innfor denne hobbyen har vært innom mange ulike design team, som North Star Stamps, StampARTic, UnikHobby, The Paper Nest Doll og My Besties. For tiden er jeg også gjestedesigner hos Ettrykk. Jeg har begynt på mitt 3.år hos Papirdesign- og STORtrives sammen med de nydelige produktene og alle flotte designere og "sjefen over alle sjefer" Line <3
Tusen takk for fornyet tillit <3


Produkter:
Ark: PD 17298 Morgendugg,  PD 17279 Badeender
Dies: PD 16202 Dies Ramme 2, PD 16171 Dies ramme
Blomster: Hvite kirsebærblomster, pioner, gardenia, roser
Stempel: PD 13766 Ekte venner
Annet: Hvite perler, Utstansede ord og uttrykk- "din dag" og "Hjerter"Andre dame ut i dag, er Ann Kristin Ottesen. Velkommen skal du være, vi gleder oss masse til å se hva du skal lage av våre produkter.
Jeg heter Ann Kristin Ottesen, og er 1980-modell. Jeg kommer fra Brumunddal, her bor jeg med min mann og to døtre. Jeg elsker denne hobbyen, som har hatt stor plass i livet mitt siden 2010, da jeg oppdaget scrapbooking. Siden har det utviklet seg både til kort, PL og diverse andre papirprosjekter. Jeg er også DT hos Scrappelyst, og har tidligere vært på DT teamet til Storyteller, TeamScrapping samt GDT hos Ett Trykk 2015/16. Jeg er veldig stolt over å kunne være med på Papirdesign sitt team i 2017. Jeg elsker produktene, og gleder meg masse til å kreere med de dette året.


Her har jeg dekorert en stor tag på 13x27cm til en konfirmant.
Jeg har brukt stilige papirer fra den nye serien "Dagen er din". "

Produktliste:
PD 16137 Håpefull
PD 17292 Fremtidsplaner
PD 18169 dies Mann
PD 631 chipboard stjerner : drøm
PD 14941 Bursdag
PD 15062 Konfirmant 2
PD 14964 Nesten mann
PD 13813 Kul
Dotter

GIVE AWAY

I forbindelse med nytt kreativt team, har dere mulighet å vinne mange flotte premier. Hver enkelt designer har en liten give away i deres blogg. For å vinne, må du legge igjen en hyggelig hilsen hos de designerne du besøker, i tillegg må du følge Papirdesigns blogg.

God helg fra alle oss :-)

torsdag 23. februar 2017

TUSEN TAKK!

De to siste årene har vår kreative team inspirert oss til å lage flotte kort, LOer, esker og mere til. De har alle som en, vært gode ambasadører for Papirdesign, og jeg er superstolt over alle de flotte prosjektene som er publisert. Det er kult å gi seg "på topp", og det er akkurat det de nå gjør. Det er vemodig og trist å si farvel til dette flotte teamet, dere har jobbet hardt og fremmet produktene til Papirdesign på den aller beste måten. Jeg er ydmyk, stolt og utrolig fornøyd med dere alle sammen. Det finnes ikke ord som kan utrykke min takknemlighet


RENATE SARASSEN

Tusen takk for to fantastiske år på dette super- teamet!
En dyrebar eventyrreise, hvor alle mine scrappekolleger har vært til stor inspirasjon ♥
Det har vært en ære å få lov til å boltre seg med Papirdesigns flotte produkter!
Jeg takker så mye for tilliten,
og håper at også jeg har klart å inspirere noen der ute ♥
Stor scrappeklem fra Renate

 HEGE LØNNING

Med dette kortet ønsker jeg å si tusen takk for meg her hos Papirdesign.  Det har vært en stor ære å få være del av teamet her i to år. Jeg har storkost meg gjennom hele perioden. Papirdesign er og blir min favorittprodusent nr 1, så det å få lov til å boltre seg i disse fantastiske produktene og være med på å inspirere andre, har vært som en drøm for meg. Tusen takk, Line, for at du gav meg tilliten, og tusen takk til resten av teamet for samarbeidet.  Da gjenstår bare å ønske det nye teamet masse lykke til fremover, og jeg gleder meg til å følge med på det dere tryller frem.

 LENE SUHR 

Jeg vil med denne Tag'en takke for min tid sammen med utrulig dyktige og inspirerende kunstnere på design teamet. Det har vært en stor ære å jobbe sammen med dere og jeg gleder meg til å følge dere videre i bloggverden. Vi sees der ute❤

Klem fra Lene 

HILDE RØYSEHAGEN

Tiden går fort når man har det gøy. Og jeg tenkte at det ville være fint å plukke fram mitt første DT bidrag igjen. Tusen takk for 2 fantastiske år med Papirdesig.METTE RØNNING BUSKUM

Da var tiden inne for å takke for seg. Det har vært to fantastiske år og det er en ære å fått lov til å være med så lenge. Det har vært en sann glede å kunne boltre seg fritt i Papirdesign sine flotte produkter.
Jeg ønsker Line og det nye teamet lykke til videre.
       SYNNØVE BJELLAND
 LINDA GRØVAN ÅRRE

Dette blir mitt siste innlegg som DT for Papirdesign, så jeg vil først bare benytte anledningen til å takke for to fantastiske år! Jeg har kost meg masse, og håper jeg har klart å inspirere dere litt, samt å få vist frem de fantastiske produktene på en måte som yter dem rettferdighet! Tusen takk for meg! :)


ARNLAUG KOPPANG

 På min siste layout har eg virkelig boltra meg i blomsterhavet du finn hos Papirdesign. Blomster og nydelige papir er det første eg ser for meg når nokon nevner Papirdesign. Så då håper eg at min siste
layout faller i smak og at eg har ytt desse nydelige produkta rettferdighet. 
Tuuuuuusen takk for meg:-)


CATHRINE SANDVIK

Å få være en del av det fantastiske Papirdesignteamet er utrolig inspirerende! Det er en gjeng herlige damer som gir meg masse inspirasjon. Produktene vi får boltre oss med er fantastiske, og kvaliteten er topp! Tusen takk for alle de fine årene jeg har fått være en del av Papirdesign's kreative verden. Jeg føler meg så utrolig takknemlig! Vi sees der ute :-) Klem fra meg!

KRISTINE HENANGER


Tusen tusen takk for to fantastiske år!
Tiden har gått så fort, men sånn er det i godt selskap ;)
Det har vært en inspirerende reise og et herlig team ♥
Takk for tilliten Line ♥ Det har vært en ære å få være designer for Papirdesign, og få være kreativ med så fantastiske produkter ♥
Takk for meg :) TUSEN, TUSEN TAKK
DERE ER FANTASTISKE