Februarutfordringen

søndag 25. desember 2011

2 loer på 1.juledag...

Hei, og fortsatt god jul!
Håper alle hadde en flott feiring i går, og at dere nå nyter en fredfull 1.juledag med de dere er glade i.
Jeg fikk ikke ønsket om en hvit jul oppfyllt, men jul ble det lell...Jeg koser meg med familie og ser ungene kose seg med årets gaver.

Under har jeg lagt ved et par loer som ble scrappet for noen uker siden til ukas skisse inne på Creative Scrappers. Likte skissa så godt at jeg like så godt lagde to relativt like loer, begge med Papirdesignpapirer...
Jeg ELSKER de nye blå vinterpapirene til Papirdesign, og har ventet på snøen så jeg kan få tatt noen skikkelige vinterbilder. Men Kong Vinter lar vente på seg, og snøen glimrer med sitt fravær, så jeg måtte nøye meg med vinterbilder fra i fjor...

Det lekre blå arket heter "Snøvær", og jeg har brukt noen striper av arket "Frost". Snøfnuggstemplene er fra platene "Vinterglede" og "Vinterhilsen".  Ellers er det også snøfnugg og halvperler fra Papirdesign.

Nr. 2 ble et bilde jeg har scrappet før, men siden det skal ett i hvert album og jeg enda ikke hadde fått tatt årets julebilde, ble det fjorårets julekortbilde..
Har brukt arkene "Julepost" fra to år tilbake og baksiden på "Julebukk", i tillegg til elementer fra "Pepperkaker" og "Juletags".

 Og her er skissa som begge er laget etter.

Ønsker dere en fortsatt god jul, og et riktig godt og kreativt nytt år.
Klem, Marianne

fredag 23. desember 2011

God Jul

Her i huset har vi laget noen julegaver akkurat i siste liten, akkurat som jeg er kjent for. Det er ikke Jul uten litt stress spør du meg!
Håper alle sammen får en riktig God Jul!

torsdag 22. desember 2011

Et par julekort på tampen

Det har jo vært så mye aktivitet her på bloggen i det siste, at jeg ikke har funnet et eneste vindu for å legge ut noe. Men det er jo bare bra. For hvem klarer å la disse deilige produktene ligge?
Det ble et par kort til før jeg var ferdig i år.

Veldig enkle. Har brukt arket Høytid og baksiden av Nissefar
Litt blonde, halvperler og noen blader.

 Her er det motsatt hjørne av samme arket som er brukt. (Høytid)
"Julekulene" er stanset ut av baksiden på Pepperkaker.
Swirlen er stanset ut med en Dies av Tim Holtz.


Nå er huset snart klar til jul. Bare pyntingen som gjenstår.
I romjulen har jeg planer om å få scrappet noen LO'er igjen. Gleder meg.

Ha en riktig god jul alle sammen.

Klem,
Lise

onsdag 21. desember 2011

Julekort og Huskebok

Ja her er det siste innspurt med kortene. LITT etter i år med å komme i havn, men å motta julekort i romjulen er vel og kjekt. Satser på det i år altså hihi! Her er et clean n simple kort (ihvertfall for meg å være knis) og så har jeg laget en bursdagskalender/adressebok til min bestis. Kunne jo være kjekt å ha alt på et sted var min ide. Dette kalenderarket er genialt som Bursdagskalender!! Så må nok hamstre flere av de, så jeg får laget meg en kalender selv :)

Her kommer noen bilder fra prosjektene:
Julekortet:


Her er "huskeboken":

Klippearkene er virkelig gull verdt, de er så alsidige på lik linje med Papirdesign sine herlige stempler og mønsterark. Håper alle har en ikke for stressende tid nå de nærmeste dagene før jul. Det er viktig å huske å kose seg oppi alle gjøremålene.
Varm førjulsklem fra meg
Linn♥

tirsdag 20. desember 2011

Vinter!

Denne Loen er laget med masse klin og klæsj, har bla. brukt gips, som man gipser armen med, småperlene til datteren min Ingeborg, og selvfølgelig masse deilige Papirdesignprodukter!
GOD JUL ALLE SAMMEN!!!

søndag 18. desember 2011

CASAkreativ + Papirdesign= Sant

Gjett EN gang om jeg koste meg med månedens CASAfeature hihi! Papirdesign wiiii! Jeg finner så mange vakre herligheter å designe fra hos Line. Og har ikke hatt noe problem med å få til å bruke dem. Det er nesten blitt sånn nå at får jeg ikke brukt julekolleksjonen til Papirdesign når november kommer, tror jeg litt av julefølelsen ville bli borte altså....

Her er hva jeg laget til CASAfeature, og jeg sier bare er ikke denne julekolleksjonen alsidig så vet ikke jeg!!

 Her er noen detaljebilder:
 

Så måtte jeg såklart lage litt julepynt, det gjør jeg jo hvert år. Postkassen som jeg la ut er allerede i bruk, og den syns min datter er kjempestas♥ Men vi må ha noe nytt til juletreet, da kom jeg over denne morsomme julekulen. Den er visst opprinnelig polsk :)


Så ble det et par kort også, et tagkort og et med et juletre igjen. Likte så godt uttrykket med papirjuletre. På dette har jeg fått det til å poppe litt ut med å ha Papirdesign sine limputer. Og så limt langs kantene for å få det til å stå mere ut i midten. Blonder som girlander og halvperler som lys.
 
Fargene er bare rålekre mm dyp røde♥

Her er tagkortet:
 
 Vil dere se mere herligheter som CASAkreativ teamet har laget så trykk her! Det ligger utrolig mye lekkert der♥

Nå er jeg på siste innspurt på julekortene, og bakingen. Tenk 4 Advent allerede, tiden flyr avgårde! Håper alle nyter de siste dagene og ikke blir tatt av for mye julestress :)
Stor juleklem fra
Linn

fredag 16. desember 2011

Nok et tagkort

Har laget et tagkort til av typen jeg fant her.. Denne gangen fikk de fine Midthun-nissene være motiv.Jeg har brukt:
"Julenissen", "Fjøsnissen" og "Nissetur"
Snøkrystaller, stempler og 3D-puter fra Papirdesign

CASAkreativ...

CASAkreativ er blitt sponset av Papirdesign, og gjett om det ble julestemning da jeg besøkte dem. D har laget utrolig masse flott med produkter fra den nye kolleksjonen. Her er det LOer, julepynt, julekort og mere til. Disse damene kan sine saker...

Takk til Casakreativ og god adventshelg til alle:-)Julekort, enkelt og greit...

                      
 

Årets julekortproduksjon. Egentlig skulle alle være like, men jeg hadde så masse restepapir... Så jeg endte vel opp med at de fleste var ulike... ;-)