Februarutfordringen

tirsdag 26. mai 2009

Hermegåsa hos Scrapping the Music

Papirdesign har sponset Scrapping the Music. Her er to LOer fra Vibeke og Wenche, og det er enda flere flotte LOer på siden deres. Gå inn på Scrapping the Music for å se mer...

torsdag 14. mai 2009

Nydelig LO fra Oddbjørg

Oddbjørg har laget denne nydelige LO-en. Hun har brukt arkene Morgenstund, Harmoni og Journal. I tillegg har hun pyntet og kost seg med masse Primablomster, stæsj fra Melissa Frances, blonder og mere til.

Tusen takk, Oddbjørg
lørdag 9. mai 2009

God helg alle sammen

Det er bestandig godt å ta helg, og enda bedre er det når været er fint. Ha en flott scrappehelg alle sammen. Her er to LO-er med ark fra den nyeste kolleksjonen.

Takk for besøket:-)

onsdag 6. mai 2009

Konfirmasjonskort fra Lise

Lise har laget to kjempeflotte konfirmasjonskort. Hun har laget et til gutt og et til jente. I tillegg til konfirmasjonsarkene har hun brukt stempler fra bryllupsplaten, konfirmantplaten og kalenderplaten.

Tusen takk, Lise


tirsdag 5. mai 2009

Bokser til konfirmasjon og bryllup

I går var det kurs hos Papirdesign, og vi lagde bokser som er ypperlig til konfirmasjon og bryllup. De er fine til å ha penger i, eller du kan legge en liten gave i dem. Takk for titten


mandag 4. mai 2009

LO laget av Malin a.k.a. Boop

Denne LO-en må jeg bare vise dere. Malin a.k.a. Boop har scrappet lille Magnus og brukt babyarkene fra Papirdesign. Resultatet var bare kjempeflott. Det anbefales å ta en titt i bloggene hennes. Hun er utrolig flink og gir masse inspirasjon til både korlagere og scrappere.