Februarutfordringen

fredag 25. juni 2010

Nye LO-er fra Marianne

Disse kjempeflotte LO-ene har Marianne laget med ark fra Papirdesign. På den første har hun brukt arket Damask fra siste kolleksjon. På neste har hun kombinert arkene Rosebukett og Jenteblomst.

Tusen takk for flotte bidrag


tirsdag 22. juni 2010

LOer fra Marianne

Marianne har laget disse flotte to albumsidene med ark fra Papirdesign. På den første her har hun brukt arkene Rosebukett og Jenteblomst. I tilleg har hun brukt stempler fra platen Tags, pyntet med overlays fra Hambley og blomster fra Prima.På denne LOen har hun brukt arkene Rosenknopp og 1001 hjerter. I tillegg har hun klippet ut en krone fra prinsessearkene fra vår første kolleksjon. "Verdens vakreste lille baby" er klippet ut av arket Lykkeliten.

Tusen takk for kjempeflotte bidrag, og takk til deg for "besøket"

fredag 11. juni 2010

Pelle Politibil

Marianne har laget denne flotte LO-en med Pelle Politibil, en stansmessig politimann og hennes sønn Herman. Hun har brukt arket Pelle Politibil, stempel fra platen Kalender og arket 17. mai.

Filmen Pelle går i vannet var en stor suksess på kino, og den er akkurat nå lansert på DVD. Så nå er det bare å komme seg til butikken å sikre seg herligheten. Den er allerede favoritt i vårt hjem.

God helg

tirsdag 8. juni 2010

Vi blåser støv av gamle papirer...

Marianne er hoppende glad for å være med i vårt designteam, og vi like så for at hun ville være med. Marianne lager utrolig masse fint, og denne gangen har hun brukt ark fra vår første kolleksjon. Det nærmer seg sommer, og mange har nesen rettet mot dyrkparken i Kristiansand, hvor selveste Kapein Sabeltann bor. Disse arkene er perfekte til å scrappe små sjørøvere.

Tusen takk, Marianne


torsdag 3. juni 2010

Ny designer for Papirdesign


Papirdesign er så heldige å ha fått med oss Marianne i vårt designteam, eller lillesmor som hun kaller seg blant scrappere. Marianne er opprinnelig fra Oslo-området, men har bodd i Bodø siden høsten 2005. Hun har samboer, og er mamma til Herman og lille Mathilde. Høsten 2006 startet interessen for scrapping, og det har blitt mange flotte LO-er og kort siden den gang.

Ta en titt i bloggen hennes, der er mange godbiter...

Velkommen Marianne, vi gleder oss

Smykkeskrin

Et lite smykkeskrin for å oppbevare sine små herligheter, er ikke å forakte. Her har jeg brukt arket Edle skatter sammen med pynt fra Prima og metall fra Tim Holtz.


Navnefest og konfirmasjon

Lise har laget disse kjempeflotte kortene med ark fra Papirdesign. Navnefest er laget med arket Oda fra Pelle Politibil, og her har hun også brukt et av de nye båndene som akkurat er kommet i salg. På konfirmasjonskortet har hun brukt arkene Damask og Nye veier.

Tusen takk til Lise, og takk for titten